Как да покажете обич, въпреки че сте ядосани на партньора

Обичащите се партньори се изслушват, даже и в спора
25 юли 2020 23:00, Михаела Лазарова
6
Как да покажете обич, въпреки че сте ядосани на партньора
Снимка: pixabay

Странно е как хората можем да мразим и обичаме едновременно, да сме бесни на любимия си човек и същевременно да му приготвяме любимата вечеря. Има много начини, по които да изразите любовта и обичта си, въпреки че в момента сте изключително ядосани на половинката си. Но това е чарът на любовта – тя винаги намира начин да изпъкне, дори когато искате да убиете партньора си. Ако все още показвате обичта си с някои от тези малки жестове, значи връзката ви все още има бъдеще и нито един скандал не може да я разклати.

Изразявате чувствата си, не ги криете

Когато са ядосани повечето хора крещят, но не комуникират директно истинските си чувства в стремежа си да спечелят в спора или да вземат надмощие в скандала. Надежда за връзката има обаче, когато партньорите се обичат до такава степен, че дори караниците не могат да ги спрат да обяснят чувствата си и защо даден проблем ги кара да се чувстват зле. С такава комуникация се запазва всяка връзка, а присъствието ѝ е доказателство, че все още се обичате въпреки конфликта.

Не спирате да се грижите за половинката си

Показателен е стремежът да не спирате да обгрижвате любимия си човек независимо дали сте скарани, сърдити, имали сте сериозен конфликт или просто сте ядосани за нещо. Ясен знак за обич и уважение е, когато въпреки яда си не спирате да правите жестове, показващи любов.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И аз се ожених за една жена да ми слугува и обслужва, защото ми излиза по-ефтино.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дреме ми за жена ми. Да готви, чисти, пере и да ми свири. Друго не ме интересува
1
4
 
8
 
! Отговори
Mgtow преди 1 месец
Глупава статия, учеща слабите мъже да се умилкват на сърдитите феминистки. Като ми се сърди, не й обръщам внимание и аз. Като види, че не ми пука, сама идва при мен. Колкото по-фалшив и умилкващ е един мъж, макар че това е оксиморон и той вече не е мъж, толкова жената вижда, че не става и го смачка.