5 знака, че е време да се откажете от него

Не иска сериозен ангажимент
26 юли 2020 21:37, Михаела Лазарова
31
5 знака, че е време да се откажете от него
Снимка: pexels

Ако има нещо, по което всички си приличаме, то това е желанието да срещнем споделена любов. Но понякога се случва да попаднем във взаимоотношения, които да не могат да се развият в желаната от нас посока. Въпреки да знаем, че е време да продължим напред, продължаваме да се вкопчваме в идеята да бъдем с този партньор. Кои са ясните знаци, че е време за промяна?

Отдалечили сте се

Емоционално, физически.... Не забравяйте, че действията говорят по-силно от думите. Ако от известно време не можете да разговаряте както преди, ако разстоянието между вас става все по-голямо, ако отсрещната страна не показва желание всичко това да се оправи, време е всеки да продължи по своя път. Между вас има постоянна борба за власт, има манипулативно поведение, липса на равна отговорност за връзката ви... Ако тази агония продължава, по-добре се съсредоточете върху себе си и това как да продължите напред.

Постоянно се съмнявате в себе си

Когато сме влюбени в някого, е трудно да приемем, че той може да е спрял да се интересува от нас, от връзката ни. Продължаваме да живеем в отношенията си, залъгвайки се със спомени от предишните усилия на партньора, извинявайки настоящите му менящи се емоции, заради това, което е бил преди. В една връзка е нормално да има конфликти, да има безпокойство. Но когато усещането, че вие не правите нещо както трябва е постоянно за вас, ако се страхувате да бъдете себе си, ако се задоволявате с посредствени количества любов, тогава може би е настъпило време за раздяла.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5 знака..1. Пачки в чекмедже. 4 млн лв. 2. Къща за 3 млн за любовница в Барцелона.3. Палата на Севда. 4. Липсват едни 700 млн на Влади5. Мишо бирата. Еее отказвам се от него. Давам бонус. Дончев лaпни Еврофондов. Артекс апартаменти на корем. Суджуци има ли. Фрии централа на герб. Теменужка дето яко апваЧудесни хвърчила модел 1975.Магистрали през ада. Acdc yes.Хипер мега умен контрапотест с платени тъмнокожи
7
1
 
3
 
! Отговори
:))) преди 3 години
До МашИнистаИ аз мислех да напиша нещо подобно, но ти ме изпревари.Лека нощ.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 18Мен не ме мисли, аз съм си хитруша още от малка и правя каквото трябваточно тогава, когато трябва да се направи :)))
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До снайпераКажи как, че да се потрудим и ние.
4
5
 
6
 
! Отговори
:))) преди 3 години
Бракът като институция е възникнал заедно с патриархата - мъжът е искал да остави своето наследство на деца, които са негови, а не които са родени от сестрите му.Но тук като гледам мъжът мисли само за себе си, дали ще му е по-добре в бракили без брак.Не си правете труда да ми отговаряте, че за да имаш деца не е задължително да се ожениш. Най-много *** на тази тема онези момчета и мъжлета, за които момите не се редят на опашка.Той не желаел брак! Ама никоя не го ще него, освен в сънищата му
3
0
 
2
 
! Отговори
До МайМуната преди 3 години
И ти остаряваш мънки, и ти. :)Това е природен закон.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МашИнистаГладна кокошка просо сънува, казва народът.В случая гладен петел се мисли за машинист. Може да е кълвал татул преди това.
1
5
 
9
 
! Отговори
Както го описват, преди 3 години
той просто е вманиачен да кара тийнейджърство докато се пенсионира. После ще започне да търси красива и заможна 30-годишна, която да се грижи за него през следващите30 години, защото е убеден, че ще живее над 90 г. Като не открие такава, кандисва на каква да е, ако майка му вече не е жива или е изнемощяла, а неговата пенсия не му стига дори за храна.Има ли смисъл да си губите времето с такъв? Не, няма.