Как да разберете какво искате в любовта?

Научете се истински да цените себе си
29 юли 2020 23:00, Михаела Лазарова
9
Как да разберете какво искате в любовта?
Снимка: Istock

Понякога е наистина трудно да разберете какво искате в една връзка. Неуспешните опити през годините често могат да оставят погрешни представи у самите вас, че искате нещо, а всъщност да не е така. Безкрайните компромиси, които сте правили, грешката да се променяте според вкуса на партньорите си и да се опитвате да повярвате, че това наистина сте вие, са ви самозалъгвали в търсенето на щастието. Неслучайно е станало така, че не сте го открили. И как бихте могли, след като самите вие не знаете какво всъщност искате от връзката си, за да сте щастливи.

За да си помогнете в това сложно търсене, през което минават хиляди хора в своя живот, отговорете си на някои въпроси. Те ще ви помогнат да разберете какво всъщност искате от любовта и връзките си.

Ясно определете вашите ценности

Лесно е човек да се заблуди и да припише на себе си общоприети ценности, за които обществото смята, че са валидни и важни. Така можете да изпаднете в самозаблуда и да вярвате, че искате нещо, а реално това да не е така. Трябва да сте много честни и болезнено искрени пред себе си, за да си изясните това. Чак тогава ще ви е много по-лесно да не си губите времето със заблуждаващи връзки, които не ви удовлетворяват.

Живейте необвързания си живот точно така, както бихте искали

Когато човек се научи да познава себе си извън условията на връзка, на обвързаност, тогава той се научава какво иска в живота. Когато сме сами е най-лесно да опознаем себе си, да изградим навици, да обмислим добре какво очакваме от бъдещето. Чак тогава започваме да търсим партньор, който пасва на тези наши изисквания. По-лесно е да отхвърлиш неподходящия партньор и да не губиш време с него в самозалъгване, когато сам знаеш много добре какво искаш от живота.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Aйшето от Сливен преди 3 години
Да го наследим него и всичките му роднини - това искам от Любовта!!!