3 причини мъжете да не бъдат емоционално достъпни

Изчаквате той да се промени
15 авг 2020 22:40, Михаела Лазарова
15
3 причини мъжете да не бъдат емоционално достъпни
Снимка: Istock

Мъжете никога не са били считани за емоционални същества. Те се „отварят“ трудно към партньорките си. Понякога, ние жените, допускаме някои грешки, които възпират мъжете да бъдат по-споделящи емоциите си към нас. Вижте три от тях, които не бива да допускате, ако искате да се сближите с него.

Очаквате той да оправдае вашите очаквания

Това е едно от нещата, които провалят любовната връзка – очаквания, които не се оправдават. Може би няма как да не се надяваме на пълно разбиране в любовта и взаимоотношенията ни. Въпреки това тези очаквания трябва да са постижими. Всеки човек се движи със собствено темпо през една връзка. Следователно, оставете вашата половинка да „изпълни“ вашите желания според потенциала си, а не на базата на вашите предположения, очаквания, негласно поставени срокове.

Изчаквате той да се промени

Малко вероятно е някой да промени своите навици, само защото е в любовна връзка. В една връзка любимият човек успява да окаже някакво влияние върху интересите ни, вкусовите предпочитания, желанието да се развиваме, преминаване към по-здравословен начин на живот или обратното и т.н. Но ако имате очаквания, че с времето, при брак, при появата на децата той ще стане по-отговорен, мотивиран да подобри финансовото си положение, ще спре да пие и т.н. много е вероятно нищо от това да не се случи или да е нетрайно във времето. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
Да така е, но твърдо трябва да уточним, че това не е мнение базирано на факти, а е мнение на лично отношение към темата, което значи че е било валидно и преди 100 години дори и преди 2000 години, в крайна сметка не сме длъжни всяко мнение да го базира е на реални факти затова е лично отношение.
8
1
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Всички го разбрахме, само ти не.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 9Още си махмурлия, не е ясно какво точно искаш да кажеш.Затова първо бЕгай да си доспиш, после ще обясниш кой, как и защо ще плашимеките китки. И кой да бЕга?
6
0
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
строго е индивидуално
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все по-често се случва мъже да истерясват и тогава всеки, който е около тях ще не ще изслушва терзанията или възмущението им от нещо.Някога може и да са били пример за подражание силните, сдържани мъже, които могат да се владеят. Днес са актуални епилираните джендьове, които кършат китки, чупят пръсти и артистично въртят очи, докато споделят всичките си капризи или възторзи с изключително емоционален тон.Мамините лигльовци са друг вариант на вида свръхемоционално мъжеподобие.
4
2
 
5
 
! Отговори
Литературен бисер преди 3 години
"... по-споделящи емоциите си КЪМ нас" ?!
3
0
 
8
 
! Отговори
От 5 преди 3 години
Истината обаче е, че хората които искат да се справят с такива проблеми отдавна са се научили на това, а хората които не са се научили просто не искат да се занимават с решението а да докажат че те са прави дори когато нищо не разбират, чувството да си прав е важно, а за тях е най важното, така че за кои читатели е този материал неразрах, изключени са двете групи а други не останаха.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво някои е чел Мъжете са от Марс, жените са от Венера.Но мисля, че е по добре да се черпи информация от извора, вместо от статии за него, иначе да може да свали доста главоболия както на мъжете така и на жените, а хората които се кефят на главоболията си не се занимават с такива работи.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САС сигурност сте се промени