Знаци, че си губите времето с играч

Изминaли са повече от 6 месеца, а все още не ви е запознал със семейството си
26
Знаци, че си губите времето с играч
Снимка: Istock

Влюбваме се в различни типове мъже. Някои са романтици, други ревнивци... Има и играчи. Играчът симулира истински интерес към вас. Той е ходеща лъжа, която търси изгода. Той е ненадежден за сериозна връзка, но добре го прикрива. Играчите създават семейства, но често половинките им не подозират истинската им същност.

Как да разберете, че един мъж е играч? Интуицията рядко лъже, не го забравяйте, но следете и за тези знаци, като поглед, който не спира да търси и това какви са били предишните му връзки, защо са приключили, както и:

Той е сладкодумен

Първият знак, че един мъж е играч, е това, че той е много комуникативен, винаги намира начин, когато е сред хора да привлече внимание към себе си, с шега, остроумие, интелект. Винаги знае какво да каже, а ласкателството му се прикрива зад чаровна усмивка, на която вие трудно устоявате.

Той е уклончив

Друг знак, който издава Играча е неговата уклончивост. Той винаги знае как да избегне почти всеки опит да го притиснете, да разберете какво ще прави в свободното си време, например. Без следи, без отчетност. Или пък ви разкрива какво е правил, чак след като е минал съответният момент. Също така е изключително добър в това да крие своя телефон, това с кого си комуникира, а ако се опитате да повдигнете този въпрос, ще ви нападне с обвинения, че сте ревнива, че проверките ви са неоснователни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
Много преди 3 години
*** народ си дава мнението
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ееееех, Мише, а едно време какви статии за aнaлнuя cex пишеше....
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ви промуши и не се обади повече е основния знак. Ама пак за това сте млади да ви мушат. Не се вживявайте толкова.
5
7
 
25
 
! Отговори
пецата преди 3 години
Говориш си с хората пускаш шеги - "ти си играч,такъв мъж не ми трябва"Не говориш с никой ,мълчиш - "ти нямаш чуство за хумор , такъв мъж не ми трябва "Усмихваш се - ти си играчВървиш намръщен - ти си негативенВървиш- ти си играчСедиш/лежиш утрепан след работа - ти си неактивен , такъв мъж не ми трябваПродаваш наркотици, пиеш ,неработиш, крадеш, спиш с най долните к...ви на квартала, прибират те ченгетата през 3 дена, биеш я всяка вечер - "това е Мъжа който ми трябва"
4
4
 
21
 
! Отговори
Sdm преди 3 години
Ако са минали 6 месеца и още е с вас ,какъв играч е?Играчите за 6 месеца поне 3 да е сменил.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се учудва те вижте авторката на статията, грозна комплексарка. Нещастно е момичето, мъжа и е голям играч и решила да сподели, хаха
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
джурналиската деписала туй е супер кухо парче хехе, без малко да излови 'играч' -а хехе добре че ги разбира нещата хаха
1
2
 
13
 
! Отговори
malart преди 3 години
може семейството да е кофти и по-добре да не ги познава