4 знака, че той си играе с вас и не иска връзка

Обръща ви много повече внимание в даден момент, а в следващия просто изчезва
23 сеп 2020 23:30, Михаела Лазарова
12
4 знака, че той си играе с вас и не иска връзка
Снимка: Istock

Понякога мъжете могат да са истински играчи. Жестовете, обърканите сигнали, които изпращат, противоречивите им действия, които ви карат да се чувствате харесвани, а след това да сте отритнати и пренебрегнати, могат да са истински объркващи. Тези действия имат една цел – да ви накарат да лапнете въдицата, да сте винаги на линия за секс, но не и за истинска връзка.

Ако не сте сигурни в признаците, че той си играе с вас, но не иска да има трайни отношения, вижте сигналите, които ще ви помогнат да разберете.

Планирате срещи, но той все се оказва зает

Явен признак на несериозно отношение към вас е уклончивият прием на покани за срещи, след което все се появяват неочаквани обстоятелства, пречещи на срещите да се осъществят. Това е най-явно, когато всъщност осъзнаете, че се срещате само когато на него му е удобно, тоест когато има нужда от вас.

Отивате на среща и той сякаш изведнъж охладнява към вас

Такива моменти са толкова объркващи, но пък толкова привлекателни за много жени, защото ги хвърлят все по-дълбоко в устата на вълка, който си играе с тях, защото повишава интереса им. Ако видите, че става твърде трудно определено нещо не е наред.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
така е преди 3 години
Оставете сексизма. Само жените раждат, понякога само жените отглеждат, и дори само жените изхранват децата. Играча се повърти повърти, наляво надясно, свобода за горката му психика и характер.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете този сексизъм, не само мъжете играят с жените и обратното се случва. Няма да промените човешкия характер с тези глупави статии.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз лично, когато усетя, че имам контрол и пълно превъзходство към партньора си-и тва е.филма е късометражен.различни хора-различни подходи и чувства.поне не си играя, че боли.
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да жените се срамуват а идеите не се срамуват да слагат глупави статии чакали колко щтеш и женати я беше срам
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма Вальо само чакали
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде сладурано ела при мен сериозен сам разбира се че любовта е игра обичам сас език да стимулираме хубавото голямо зърно на ниските а САС прасче да стимолирам сладкото клиторче а после а те любим до сабаля витамин. А