Руската Пепеляшка: Как Наталия Водянова става най-високоплатеният модел?

Тя се избавя от мизерията благодарения на своя чар
30 сеп 2020 22:30, Иванка Гъркова
56
Руската Пепеляшка: Как Наталия Водянова става най-високоплатеният модел?
БГНЕС
Тя е типичен пример за бедно момиче, което благодарение на своя късмет и правилните хора, успява да се избави от мизерията и да заживее охолен живот. „Руската пепеляшка“, както я наричат, преминава през множество лишения, за да достигне до модния подиум и голямата слава. След един неуспешен брак, пет деца и близо 8-годишна връзка, тя изненада всички, минавайки под венчило за втори път. Тя е Наталия Водянова, която наскоро каза „Да“ не на кой да е, а на един от най-големите милионери в света. 
 
Известният модел и нейният избраник Антоан Арно (френски бизнесмен, изпълнителен директор на Берлути и председател на Лоро Пиана), са заедно от 2011 г., но се сгодиха едва в началото на 2020-а. Двамата планираха пищна сватба в абатството Сен Пиер д’Отвилърс, но заради пандемията се наложи да променят плановете си. Подписвайки на скромна гражданска церемония в Париж, където живеят, те обещаха да съберат роднини и приятели по-късно, за да отпразнуват съюза си както трябва. 

Трудното детство на едно руско момиче
 
Наталия Михайловна Водянова е родена на 28 февруари 1982 г. в бившия град Горки, Русия, който днес носи името Новгород. Още докато е много малка, родителите ѝ – Mихaил Вoдянoв и Лapиca Кусакина, се развеждат. Тя и двете ѝ сестри остават да живеят с майка си и баба си. Пораствайки без баща, те свикват с немотията. 
 
Като най-голяма, Наталия се грижи за домакинството и помага за отглеждането на сестра ѝ Оксана, която се ражда с детска церебрална парализа и има тежка форма на аутизъм. С другата – Кристина, нямат време за игри пред блока, нито за уроците, защото се налага да работят. 
 
Майката на трите момичета ставала в ранни зори, за да продава плодове и зеленчуци на улицата. Едва на 11, Наташка, както я наричат на галено, тръгва да се труди с нея, като мъкне с крехките си ръце тежката продукция. Когато става на 15, заживява самостоятелно с първия си приятел, но продължава да се грижи за своето семейство. Завършвайки гимназия с много нисък успех, тя все пак е приета в учителски колеж, но така и не постъпва в него, защото забелязват красивите ѝ черти и я канят да стане модел. 
 
Модният подиум и фотосесиите – бягство от мизерията
 
Когато Наталия Водянова е на 16, нейни приятелки я убеждават да се запише в малка модна агенция в родния ѝ град. Там са категорични, че тя има потенциал, стига да научи английски и е готова да отсъства от дома си с месеци, за да се снима за най-различни кампании. Всичко това звучи идеално за момичето, което иска да се избави от мизерията и да започне да изкарва повече пари, за да изпраща на майка си. 
 
„Отидох на един кастинг, но не знаех нищо за този бизнес. Всички момичета бяха бедни като мен и наредени в линия с къси поли. Всички бяхме уплашени. Имаше един човек, който минаваше покрай нас и ни оглеждаше. Аз бях най-смотаната – стоях тихо в ъгъла. Тогава той ме снима и... така започна всичко“, спомня си тя за началото на нейната бляскава кариера. Така я взимат във френската агенция Viva Models и заминава за Париж, където да започне своя нов живот. 
 
Тръгвайки за Франция, Наталия таи толкова много надежди, но същевременно е уплашена от това, което я очаква. Градът на модата я привлича със своите лъскави магазини и красива архитектура, но тя е сама, не знае езика и няма на кого да разчита. Но нейната визия ѝ проправя път към успеха!
 
„Дълбоко в себе си бях уплашена. Беше голяма промяна за едно 17-годишно момиче от Русия. Когато пристигнах в Париж, не можех да говоря френски, нито английски. Бях толкова беззащитна!“, разказва още тя. 
 
Как Наталия Водянова става най-високиплатения модел, стига до киното и среща мъжа на живота си, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари