4 знака, че връзката ви е пред провал

Той премълчава много неща
25 окт 2020 11:40, Михаела Лазарова
10
4 знака, че връзката ви е пред провал
Снимка: Istock

Нито една връзка не е перфектна по простата причина, че хората не са перфектни. Няма идеални личности, характери или отношения. Всичко е въпрос на баланс, разбиране и приемане. Ориентирането в подходите към най-близкия ви човек не е лесна задача. Да бъдеш във връзка понякога е толкова объркващо, колкото дори не можем да си представим. Често си мислим, че познаваме половинката си, че знаем какво мисли, а се оказва тъкмо обратното.

Дори най-силните връзки между двама обичащи се могат да се разпаднат. Понякога сигналите за това идват от единия партньор, но другият се нуждае от време, за да ги забележи. Дори да видите признаците, че нещата не отиват към щастлив край за връзката ви, вие вероятно сте склонни да оправдавате, да проявявате разбиране, да се стремите да потиснете гласа на разума в името на любовта.

Това води до все по-дълбоко потъване. Потискането и непризнаването на реалността ще отрови най-напред вашите емоции, а след това и връзката ви. Затова, ако забележите, че партньорът ви прави тези неща, трябва да знаете, че вероятността връзката ви да се окаже обречена в бъдеще не е никак малка.

Той бяга от конфликтите и споровете

Конфронтацията често е изключително неприятна, но е неизбежна, защото хората са различни и колкото и да се обичат, понякога се карат. Карайки се, вие излагате възгледите си и изразявате позицията си. Не е нужно да крещите, за да се счете, че се карате. Достатъчно е да се появи разногласие, което да предизвика реакция у вас. Ако обаче реакция у партньора ви не настъпва, а той предпочита да отиде в другата стая и да замълчи, това е изключително лош знак за бъдещето на вашата връзка.

Неговото нежелание да се изправи и да се бори за решаването на проблемите ви, както и прикриването на личното му мнение по тези въпроси с времето ще се окаже огромен препъникамък за отношенията ви. Замитането на проблемите под килима и преструването, че не съществуват нагнетява напрежение между партньорите и прави връзката още по-невъзможна, дори и заради дреболии.

Никога не се извинява

Липсата на реакция при конфликт, както и прикриването на реалните мисли в кризисни ситуации е също толкова пагубно, колкото и липсата на извинение. Ако партньорът ви никога не ви се извинява по никакъв повод, дори когато не е прав, това означава, че сте в токсична връзка. Може да отнеме време, понякога доста дълго, докато осъзнаете, че сте потънали в депресия от това, че не получавате извинения. Това ще ви накара да се съмнявате в себе си, в правотата си, ще се съгласявате с гледните точки на партньора си, дори когато имате съпротиви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
орлин преди 1 месец
Две трети от българските връзки с такива , че и по зле.
Но не късат, защото им е по-лесно да живеят, така като ***.
Качествените отношения не за всеки.
6
4
 
7
 
! Отговори
ЦИНИК преди 1 месец
1 отказва да лиже: 2 вие не му правите бибитки.3 Не му пускате отзад. 4. От не ви такова със същата страст както преди,или го прави вяло колкото да отбие задължението.
5
3
 
14
 
! Отговори
Забележете: преди 1 месец
виновен за разпада на една връзка по дефиниция е "той". И никога тя.
Особености на вагиналните форми на мислене...;)
4
3
 
6
 
! Отговори
истина преди 1 месец
Сексът е 99 % психика, и 12 сантиметра месо без кокал.
3
3
 
10
 
! Отговори
Съвет преди 1 месец
Ако спре да го вдига, търси следващия!
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако не му се прави секс е сигурен знак!
За разлика от жените, мъжете трудно повтарят...
А при нормални обстоятелства, няма мъж на който да не му се прави секс
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С тия телефони...