Какво ще ни донесе пълнолунието в Телец на 31 октомври

Наричано още синя Луна
29 окт 2020 21:23, Михаела Лазарова
3
Какво ще ни донесе пълнолунието в Телец на 31 октомври
Снимка: Istock

На 31 октомври ни очаква не само Хелоуин, но и второто пълнолуние за този месец, което ще е в знака на Телец. Второто пълнолуние в месеца се нарича и синя Луна. Наличието на две пълни луни в рамките на един и същи календарен месец, показва обща тема на освобождаване.

Ще можем да се освободим от някои неща, които ни пречат. Уран, планетата на пробуждащите се и изненадващи новини, е свързана с тази синя Луна, което означава, че енергията му ще бъде много активна.

Луната управлява нашите емоции. Това пълнолуние се случва на оста на връзката Телец/Скорпион. Възможно е да стигнем до емоционални крайности. Готови сме за промяна, готови сме да напуснем онази зона на страха, която ни е задържала досега. В знака Телец това може да бъде момент на прозрение, сливане на сърцето и ума, знание за това какво следва в живота ни.

Винаги, когато Луната и Уран се съберат, има шанс някаква шокираща информация да излезе на повърхността. Засилените емоции повишават и риска да се подведем по тях. Въпреки че по време на това пълнолуние може да се чувстваме привлечени в много посоки, ще имаме и възможността да се свържем със заземената стабилност, която Телецът може да ни предложи.

Стъпка по стъпка можем да си проправим път към осъществяването на нашите цели.

Пълнолунията винаги носят осведоменост, а синята Луна носи допълнителен акцент, внимание и повишено осъзнаване. По време на това пълнолуние интуицията ни може да бъде доста силна. Ще направим равносметка на постигнатото до този момент и ще насочим вниманието си върху бъдещето.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
трезвеници преди 1 месец
нищо няма да ни донесе
2
2
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 1 месец
глупости не сме зодии
1
4
 
3
 
! Отговори
Менко на 49 вдовец преди 1 месец
Ще ви донесе един голям.... ако можете да го направите такъв.... облизвайки се....8