Eмоции, които може да объркаме с любов

Страхотният секс може да се обърка с истинска любов
12
Eмоции, които може да объркаме с любов
Снимка: Istock

Любовта е най-силната емоция. За всеки тя има различен цвят, усещане. Покрай нея винаги има друг куп емоции, които могат да ни заблудят, че сме влюбени и че обичаме. Кои са те и как могат да ни объркат?

1. Нужда от стабилност

Когато вашият собствен живот е нестабилен, вие жадувате да намерите тази стабилност другаде. Започвайки да се срещате с някого, чийто живот протича по-гладко от вашия, много е вероятно да се влюбите в този човек. Но дали в действителност това е любов или просто вкопчване в тази личност, в идеята да подредите живота си и то да ви помогне за това.

2. Емоционално влакче

Може би всеки е попадал в него с човек, към когото изпитва силни чувства. Тук се редуват хубави и негативни емоции, като преходът към тях може да е с чудесно време прекарано заедно, след разочароващо събитие, сълзи. Лесно е да се подведеш и да започнеш да мислиш, че помежду ви има страст, дори любов. Всъщност това е заблуда и мъчение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любовта е безсмислена, да правиш нещо за друг човек е глупаво, никога не го правете, не се женете, децата са излишни и само пречат.
4
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Палми глупости пишете мисля че това е опит за разкончентриване и манипулиране САС цел много добре знаем какво е истинска любов миля че тия лекций трябва да се дават на други които не са запознати на тази тема когато една любов е истинска тя сте се развие дали сега или след години независимо трудностите ее да не казваме голяма дума ако не ни хване вироса или някои суприс времето показва
3
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ако не можеш да я намериш си живеем сами мисля че това си е човешко право винаги напред никога назат
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просветляващо четиво за жени.
1
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние сме благодарни живота не ние даваме лош а може би някои се опитва и ли е екипен все нас всеки има нужда от контакти а за истинска любов е нужно време да се опознаете не така лесно и хаиде винаги когато барзаме грешим има една поговорка базата *** слепи ги ражда а особено ако си наранен и обиден от стари враски хората сменят по няколко партньора все живота докато не срещнат правилния и това в нормално а ние добре различаваме едното от другото тук просто никои пише собствените си виждания бл