5 женски черти, които очароват мъжете

Грижите се за здравето си, но без да сте вманиачени
12 ное 2020 23:10, Михаела Лазарова
7
5 женски черти, които очароват мъжете
Снимка: Istock

Откриването на любовта не е лесно. Понякога имаме чувството, че се случва по магически начин от само себе си, а друг път полагаме усилия, които не дават резултат. Чудим се къде грешим? Какво не правим както трябва, за да привлечем мъжкото внимание?

Истината е, че няма точна рецепта. Всеки човек търси различно нещо в любовта. Вълнува се от различни черти на характера, привлича се от индивидуални особености във външността и поведението.

И въпреки че няма точна рецепта, все пак мъжете намират някои определени черти от поведението на жените, които смятат за очарователни. Ако ги притежавате, няма да останете незабелязани.

Хубаво чувство за хумор

Усещането за хумора е наистина индивидуално и всеки би могъл да го приеме по различен начин. Някои хора имат хапливо чувство за хумор, други са предимно иронични в шегите си, трети цинични. Ако обаче притежавате способността да се шегувате тънко, така че да не обиждате никого в компанията наоколо и да карате всички да се смеят от сърце, това определено печели одобрение от мъжката страна.

Не се влюбвате моментално

Мъжете винаги имат нужда да преследват жените. Достатъчно е да загатнете съвсем леко интереса си към тях. Останалото оставете на природата. Не се впускайте веднага в ангажимент към мъжа, когото харесвате или който харесва вас. Не се „предавайте“ моментално. И в никакъв случай не казвайте „обичам те“ твърде рано. Това ще ви направи безинтересни за мъжете. Те обичат да полагат усилия, докато ви спечелят. Предпочитат тръпката. Ако веднага покажете, че сте готова за връзка, те ще се отдръпнат, защото ще изгубят интерес.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Правилно преди 3 години
До Има още две Така е, това е типично за момченцата от село, които идват в града да си оправят живота по този начин, монтьорите, барманите и сервитьорите най-често се целят в подобен тип жени-може да е дребничка и грозноватичкаааа, но пък тати има кинти и все още връзки тук-там.Монтьора си прави сметката да харчи кинтите на щерката на тати, а да си бръмчи с други зад гърба й - разни фризьорки, сервитьорки, все ниска топка, ама и той не е особено висока -кръгла нула в леглото, а и извън него
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сандо, сега сме в Сатурнова дупка, а?