5 знака, че някой може да предаде доверието ви

Изключват ви от плановете си
12 ное 2020 01:00, Михаела Лазарова
7
5 знака, че някой може да предаде доверието ви
Снимка: Istock

Взаимоотношенията на всякакво ниво са сложни за изграждане. Те изискват време, напасване и най-вече доверие. Може да си мислите, че познавате някого много добре, но всъщност не е така. Всеки и по всякакво време може да реши да предаде доверието ви. Предател може да видите в лицето на най-добър приятел, любовник, роднина, служител, шеф, колеги, дори децата ви. Първият ясен знак, че някой играе задкулисни игри срещу вас е клюки по ваш адрес и непазене на тайни, които сте доверили.

Дистанцира се от вас

Първият признак, че някой би могъл да ви предаде е поведението на човека. Ако това е вашата половинка, може да започне да споделя по-малко, да закъснява, да не сте си интимни. В работата и сред приятелите, това най-често се проявява като игнориране за обяд, от проекти, от срещи, заменят ви много бързо с други колеги или приятели. Действията говорят повече от думите.

Прекалено любезни

Хората, които са готови да ви предадат, често са приятелски настроени, дори изглеждат някак фалшиви в поведението си към вас, възползвайки се от вашата добрина и отдаденост. Твърде много комплименти, фалшива проява на интерес за това как е минал денят ви, уикенда.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


7
Още от За да се разбираме
Знаци, че приятелят ви за секс се влюбва във вас
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Този, който е писал тук под № 2, защо не го трият
и почти всяка сутрин пише една и съща глупост?
Възможно е човекът да има някакъв проблем с главата.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кръвният роднина-предател действа така, че да ви ощети в ситуации на поделяне на обща собственост, а роднината по сватовство, ако е предател, действа по същия начин като лицемерните жени уж-приятелки.
На тема "колега-предател" могат да се напишат цели романи.
2
0
 
4
 
! Отговори
После се оказва, че преди 2 седмици
тя направо е отишла на сборния пункт и е казала "Е, да тръгваме, друг няма да идва." И вие си оставате у дома в събота вечерта.
В зряла възраст "приятелката" предателка си проличава, когато споделите с нея нещо, което е жизнено важно за вас, а тя го изклюкари пред човек, за когото е сигурно, че с радост ще провали начинанието ви или ще ви злепостави.
Гадже или брачна половинка са вече готови да ви предадат, когато започнат постепенно да ви изолират от неща, които предприемат.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В служебните среди всичко това се случва много често.
Мъжкото лицемерно приятелство проличава, когато двама-трима, които мислите за приятели предприемат нещо, от което и вие се интересувате. Те знаят това, но не ви включват.
Женските лицемерни приятелства лесно се разпознават на младини по един сигурен начин - когато сте се разбрали тя да мине през вас, за да отидете после двете заедно на място, където се събирате с цяла компания, за да идете после някъде. Чакате дълго, тя не идва. После се