Знаци, че вие създавате проблемите във връзката

Спорите без причина
14 ное 2020 23:00, Михаела Лазарова
20
Знаци, че вие създавате проблемите във връзката
Снимка: Istock

Няма любовна връзка без проблеми. Трудните моменти ни учат как да преминаваме през тях и са тест за взаимоотношенията ни. Но понякога, когато не върви, не си даваме сметка, че ние сме тези, които създават повечето проблеми във връзката. Как?

1. Чувство на несигурност

Чувството за несигурност е една от най-честите причини за проблеми във връзките. Никоя жена не иска да има партньор до себе си, който да я сравнява с други жени, предишни партньорки. Когато сме имали разочароващи партньорства, които са ни карали да се чувстваме недостойни като жени, вярваме, че в следващите връзки ще бъде същото. Това поражда трайно чувство за несигурност, което партньорите винаги усещат. В резултат винаги намираме начин да обвиним половинката си, че не забелязва в нас хубавите качества, а само отрицателните.

2. Страхувате се партньорът да не ви изневери

Когато един мъж подхранва съмнението в половинката си, че може да е нелоялен към нея, то тогава тя има пълното основание да се съмнява в неговата коректност и да очаква изневяра. Но ако любимият човек не ви дава поводи за съмнение, тогава трябва да работите върху проблемите с доверието. Малка доза съмнение винаги ще има, но когато тя се превръща в мания, постоянен страх, започва да създава проблеми в отношенията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: флиртинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Връзки за обувки ли?
7
0
 
6
 
! Отговори
според мен преди 3 години
Както за щастливата, така и за проблемната връзка, винаги и двамата партньори допринасят за това
6
5
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
С такава сладурана, ще чествам и 157ми имен ден
5
2
 
8
 
! Отговори
Минко 47 год. Ерген преди 3 години
Да празнувах на свети Мина. За съжаление в Харманли е голямо дърво в момента - всичко е затворено и ходих до Софето да празнувам с класни корвитоли и квалитетно уиски! Клатих една от офиса, 3-4 пъти съм я еббал ама в момента като няма диско и е по-трудно с новите манерки!
4
5
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Аз направих и нввъзможното. Библията и казва истината, а тая си вярва на бай Петкан. Е ше пробам един марсианец да ходатайства, от създателите на човеците. Шото, важна ми е беей
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До някаде си права до някаде не говоря за себе си може би грешното таксуване а и нали важно как комуникираме една дума има различни талйования разбира се всеки мисли по определен начин всички грешим няма идеални хора сме а и друго мн зависи ситуациите така мисля аз може би молим грешно
2
7
 
12
 
! Отговори
Петьо еврей преди 3 години
Вдигате му скандал че ви се е източил по веждити или нянките!
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не му пускате вгза!