20 неща, които да не жертвате в името на любовта

Да се откажете от приятелка или приятел, само защото половинката ви не го харесва
17 ное 2020 23:03, Михаела Лазарова
10
20 неща, които да не жертвате в името на любовта
Снимка: Istock

Всяка връзка е уникална по рода си и всичко в нея зависи от отношенията между партньорите, това какво искат един от друг, как разбират любовта и какво искат от бъдещето си. Нормално е всеки от партньорите да има своите изисквания към другия. Но има неща, които вашата половинка не само не е добре да иска от вас, а и няма право да го прави.

Кои са нещата, които партньорът ви никога не би трябвало да изисква от вас?

1. Да пазите връзката си в тайна.

2. Да поемате цялата вина за неговия дискомфорт.

3. Да не иска да отговаря на въпросите ви. Комуникацията и доверието са двете фундаментални основи, върху които стъпва връзката. Ако ги няма, не би трябвало да продължавате да се съгласявате с него и неговата гледна точка като единствено важна.

4. Да се променяте.

5. Да възприемате вредни навици.

6. Не трябва да ви кара да се отказвате от хобитата си.

7. Да се съгласявате с мнението му винаги.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


10
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от Ако щете - вярвайте
На кои личности не може да се вярва?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
3
 
! Отговори
SS преди 2 седмици
Когато я срещнах за първи път за малко да я застрелям.Втория път когато съдбата ни срещна работеше в един лазарет а аз лежах там със счупени ребра,оцелял по чудо.Третия път умираше от глад и дадох 2 консерви от неприкосновения запас.4 път каза че идва с мен.Дори не ми знаеше името.Знаеше че съм българин и позивната с която ме търсеха по радиостанцията.Не питайте как я докарах в страната.После за да не я екстрадират се ожених за нея.И така още си ми съпруга.Вече 26 год.
7
8
 
3
 
! Отговори
SS преди 2 седмици
Никога не съм гледал изгодата за брак.Жена ми е от жълтата раса и тръгна с мен с едни сандалки ,и рокля дето струваше 2,5 US .Единствения и спомен от старата и родина са парче лист хартия в която има нейна черно-бяла снимка и на англ.език е написано името и ,и че е родена в провинция х в държава х ,и две клечки за ориз.Това е.Мога само да кажа,че имам щаслив брак и че съм много привързан към нея.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само веднъж ми се е случвало да стана свидетел как един лигльо настояваше пред приятелката си тя да излъже, че уж е била инициаторка на нещо, което всъщност той бил предложил. И даже й каза направо, че вече е излъгал пред конкретен човек, че тя е инициаторката. Това означаваше момичето да се изложи. Връзката на тези двамата не просъществува дълго.
Според мен, не се случва често мъж да падне толкова ниско, но явно има и такива.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 5

Това момиче беше от семейство с връзки в тази област, в която нашият състудент искаше да направи кариера. Говореше се, че негови близки са го запознали с нея поради точно такива съображения.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Леката ревност е нещо естествено, но патологичната е нещо ужасно.
Има ревнивци, които са с претенции винаги да проверяват с какви хора контактува приятелката им. Но има и жени, които са също точно толкова ревниви.
Това е тягостно и глупаво.Ако нямаш доверие на някого, има ли смисъл да си губиш времето с него? Според мен, ако ревността не е резултат на психопатология, причината е в това, че ревнуващият не е влюбен, а си е направил добре сметката и пази по всякакви начини изгодната за него връзка.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В какъв смисъл по-изгодна за брак?
2
0
 
4
 
! Отговори
Познавах такива преди 2 седмици
Момичето беше все още съвсем младо и наивно. Момчето много я харесваше, но родителите на двамата се познаваха отдавна, още преди децата им да се родят.
Момчето чудо направи, за да станат любовници, но я накара да пази връзката им в тайна. Ние й намеквахме, че това не е почтено и е обидно за нея, но тя си мислеше, че той така пази името й, защото са още студенти и им е рано за брак.
И какво стана? Срещаха се години, на 28 г. той я изостави и се ожени за 21-годишна, която беше и по-изгодна за брак
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Няма любов, има само интереси.