20 неща, които да не жертвате в името на любовта

Да се откажете от приятелка или приятел, само защото половинката ви не го харесва
17 ное 2020 23:03, Михаела Лазарова
10
20 неща, които да не жертвате в името на любовта
Снимка: Istock

Всяка връзка е уникална по рода си и всичко в нея зависи от отношенията между партньорите, това какво искат един от друг, как разбират любовта и какво искат от бъдещето си. Нормално е всеки от партньорите да има своите изисквания към другия. Но има неща, които вашата половинка не само не е добре да иска от вас, а и няма право да го прави.

Кои са нещата, които партньорът ви никога не би трябвало да изисква от вас?

1. Да пазите връзката си в тайна.

2. Да поемате цялата вина за неговия дискомфорт.

3. Да не иска да отговаря на въпросите ви. Комуникацията и доверието са двете фундаментални основи, върху които стъпва връзката. Ако ги няма, не би трябвало да продължавате да се съгласявате с него и неговата гледна точка като единствено важна.

4. Да се променяте.

5. Да възприемате вредни навици.

6. Не трябва да ви кара да се отказвате от хобитата си.

7. Да се съгласявате с мнението му винаги.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
3
 
! Отговори
SS преди 3 години
Когато я срещнах за първи път за малко да я застрелям.Втория път когато съдбата ни срещна работеше в един лазарет а аз лежах там със счупени ребра,оцелял по чудо.Третия път умираше от глад и дадох 2 консерви от неприкосновения запас.4 път каза че идва с мен.Дори не ми знаеше името.Знаеше че съм българин и позивната с която ме търсеха по радиостанцията.Не питайте как я докарах в страната.После за да не я екстрадират се ожених за нея.И така още си ми съпруга.Вече 26 год.
2
8
 
3
 
! Отговори
SS преди 3 години
Никога не съм гледал изгодата за брак.Жена ми е от жълтата раса и тръгна с мен с едни сандалки ,и рокля дето струваше 2,5 US .Единствения и спомен от старата и родина са парче лист хартия в която има нейна черно-бяла снимка и на англ.език е написано името и ,и че е родена в провинция х в държава х ,и две клечки за ориз.Това е.Мога само да кажа,че имам щаслив брак и че съм много привързан към нея.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма любов, има само интереси.