Модни трикове, които моментално ще ви подмладят

Изберете по-светли и ярки цветове
25 ное 2020 23:40, Михаела Лазарова
3
Модни трикове, които моментално ще ви подмладят
Снимка: Istock

Всяка жена иска да остане вечно млада, въпреки че всички сме наясно колко невъзможно е това. И все пак, гардеробът ни и визията, която избираме за себе си има огромно значение за това какво ще е излъчването ни. С всяка изминала година остаряваме и това е факт, който не можем да променим. Можем да променим обаче начина, по който изглеждаме чрез подходящите дрехи, цветове, съчетания и форми.

Прегърнете принтовете

Ако досега сте носили предимно дрехи в един цвят, опитайте да разчупите малко този стереотип. Избягайте от тъмните тонове и включете повече принтове в гардероба си. Избирайте внимателно, за да не прекрачите границата. Райе, зигзагообразни форми и геометрични модели са само част от опциите, от които да се възползвате. В съчетание с дюс елементи от облеклото ви принтовете могат да направят чудеса с визията ви и да ви подмладят.

Освободете се от впитите дрехи

Ако с годините сте натрупали малко излишни килца, които се подават от определени места, като талия, ханш, бедра, забравете за впитите дрехи. Ако досега сте смятали, че с полепнали по тялото ви панталони и блузи ще избегнете оптичното разширяване на фигурата, време е да преосмислите това схващане. То ви състарява и подчертава именно зоните, които се опитвате да прикриете.

Изберете модели дрехи, които са свободни в зоните, които ви притесняват. Внимавайте да не са прекалено широки, защото това също не е подходящ вариант. Изберете панталон със стеснена линия в глезените, например, който да е разкроен около бедрата и коленете, но отново да се стеснява около талията. Играйте си с формите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: модастилдамска мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз прегърнах принтера , ама на, нищооо!