Подходящи чайове за всяка зодия

За повече здраве
12
Подходящи чайове за всяка зодия
Снимка: Istock

Чаят е една от най-предпочитаните, а и от най-полезните напитки. Имаме любими вкусове, но и ни харесва да комбинираме няколко билки за направата на ароматна чаша чай. Понякога добавяме лимон, мед или канела. Чаят ни помага да се отпуснем и да забравим за динамиката на ежедневието. Кои са вашите чайове според зодиакалния знак, вижте в следващите редове.

Овенът управлява главата, лицето, синусите, кръвта и мускулната система. Възможно е да страдате по-често от главоболие, синузит. Опитайте чайове от джинджифил, гинко билоба или женско биле и не забравяйте да внимавате с кофеиновите напитки.

Телецът управлява врата, гърлото и гласа. Обича да си угажда с вкусна храна. Може да страда от ларингити, кашлица, нервно напрежение. Вашите идеални чайове са хлъзгав бряст (кора), валериана, сминдух и женско биле.

Близнаците управляват раменете, ръцете, както и белите дробове. Възможно е да имате проблеми с алергии, кашлици, бронхити. Подходящи за вас чайове са коприва, ехинацея, лавандула и невен за релаксация и силен имунитет.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: стресчайзодии и здраве
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А-а-а-а-а, вече тръшнахте и най-жълтите вестници в земята с тая потресаваща глупост! Скоро очаквам статия "В каква чаша да пиете вода според зодията" или "Фиде или ориз в супата според зодията".Невероятни простотии!...
7
0
 
1
 
! Отговори
До Азъ преди 3 години
Аз също очаквам 😂😂
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зилен чай за фсички зодий!Човешката глynocm наистина е безгранична. Но наглостта на шмекерите е по-всеобхватна.
5
3
 
2
 
! Отговори
Чай ка преди 3 години
Чаят е растение, чиито листа се запарват и се приготвя напитка. От копър, магданоз и коприва се приготвя супа, а не чай.
4
2
 
8
 
! Отговори
Азъ преди 3 години
Очаквам статия със заглавие Подходящият препарат за миене на съдове за всяка зодия
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изчетох цялата простотия на съседния ви сайт. Не знам откъде сте преписвали, ама в България от коприва се прави супа, а не чай. А "хлъзгавия бряст" (каквото и да означава) си го хлъзгайте.....вие се сещате къде.
2
3
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Не бих отказал един чай.. с коняче, и без значение от чая. Та бих се и повторил даже, не е нахално нали
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии