От какво зависи дали ще се влюбите лудо?

Приликата и сходството са изключително важни
19
От какво зависи дали ще се влюбите лудо?
Снимка: Istock

Любовта ни открива в най-неочаквани моменти. Тя идва под различни форми – луда, страстна, спокойна, всеотдайна, приключенска. Каква любов ще ви връхлети, зависи както от вашата личност, така и от тази на партньора ви. Взаимодействието помежду ви оказва влияние на това как ще протече вашата любов.

Дали ще се влюбите лудо един в друг зависи от няколко неща.

Прилика, сходство

Колкото и хората да повтарят, че противоположностите се привличат, това не е вярно. Изненадващо, но колкото повече си приличате, толкова по-лудо ще се влюбите един в друг. А и връзката ви има шансове да остане здрава задълго. Приликите и сходствата не само в характерите, но и в разбиранията за живота са изключително важни за това как ще се развият отношенията ви.

Взаимни чувства

Очевидно няма как да се влюбите лудо един в друг, ако само единият от вас изпитва силни чувства. Дори да се случи така, това не означава, че всичко е едностранно. Науката доказва, че усещането, че другият те иска безотказно, предизвиква чувства, на които не можете да се съпротивлявате. Така се влюбвате постепенно и силно в партньора си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: флиртвлюбванелюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
митенцето преди 3 години
оп, чакай.*** ти нямаш ваксина.ай бегай дуда йок за тебе лол
8
6
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
Бях на 25 години когато ми купиха чисто ново BMW и ми беше по-трудно да си намеря приятелка, от колкото когато нямах кола. Колата ми я взе баща ми, защото имаше хубави доходи. Но аз също работих по това време. Хората с много пари не са по-щастливи, дори много често е обратното. Най-добре са средната класа. Сега съм така и ми е много по-добре. По-спокойно ми е, имам повече приятели. Никой не е с мен заради пари.
7
4
 
11
 
! Отговори
Георги преди 3 години
И аз не знам вече. Жените в които съм се влюбвал преди 20 години - вече почти няма такива. Европейските ценности и ромската музика ни разбиха обществото. В кой да се влюбиш - в изкуствените джуки и гърди ли? И да живееш с жена която не може една манджа да направи. Едно време имаше ценности, романтика.. сега това звучи като *** дума. Сега е модерно да си нахален и арогантен. Та.. в кой да се влюбиш?
6
7
 
7
 
! Отговори
Православен преди 3 години
В момента, в който ми даде да му гълтам, се влюбвам!!!
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако си луд щте се влюбиш лудо ако си влюбен лудо щте те мамят и правят луди игрички до полуда ако вяаш на всичко което казват и пишат лудо целувки до по луда на всички папршчета леко лудички и влюбени пожелавам ви кубове и щастие до полуда...
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Празнувате ли Никулден?
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука няма кой и един минус да ти сложи.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минку загина геройски в борбата с корона:)
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма любов, има само интереси.