Какво да направите, ако го подозирате в изневяра?

Говорете очи в очи с партньора си
11 дек 2020 20:14, Михаела Лазарова
23
Какво да направите, ако го подозирате в изневяра?
Снимка: Istock

И в най-хармоничните връзки могат да се появят проблеми и трудности. Понякога дори не е нужно да има причина, за да се появи и усещането, че половинката ви изневерява. Интуицията ви подсказва, че той крие нещо от вас. Виждате знаците, усещате сигналите, долавяте лъжи, които не са се случвали досега. Вероятно сте шокирани, уплашени, ядосани и се чувствате изгубени.

Преди да реагирате спонтанно и да започнете да показвате ревността си, което е най-голямата грешка, трябва да се овладеете и да направите няколко неща. Ето кои.

Помислете добре за източника на информацията

Ако сте чули слух или някой ви е намекнал, че половинката ви изневерява, не бързайте със сигурните заключения. Информацията може изобщо да не е вярна, а може и да е пусната с користна цел. Помислете на кого имате доверие – на човека от когото сте чули това или на партньора си. Ако пък и вие подозирате, че ви изневерява, приемете информацията и започнете да следите за знаци, които да докажат това твърдение. Не бързайте с реакцията.

Не тършувайте

Когато имате подозрения за изневяра вероятно първото нещо, което ви се иска да направите, е да преровите имейла, акаунтите му в социалните мрежи, всички съобщения, за да откриете отговорите, за които сте били слепи през цялото това време. Това е едновременно добра и лоша стратегия, защото има риск да откриете повече, отколкото можете да понесете.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КозелаБлагодаря че сподели. Никога не е излишно човек да знае мнението на ромите относно тези въпроси.
13
0
 
0
 
! Отговори
орлин преди 3 години
Изпуснал съм едно "не' трябва да е пред "разделят"От повечето любовни статии у нас остава впечатлението , че сме богата държава , пълна с възможности..:)
12
1
 
1
 
! Отговори
орлин преди 3 години
1. Вариант - ако са гаджета или и тя започва да търси друг мъж или си тръгва. Много пъти и двамата си търсят гаджета открито , но се разделят , че нещо не им връзва навън:)2. Семейни - на първо време тя си прави сметка на парите , кредите , жилищвто на кой е и тогава действа.Богати и бедни - богатите могат да си позволят чувства радели , изневери здобравяния. Бедния трябва да оцелее, уморен е и изнервен.А любовта му е била някъде назад, преди трудовата книжка..
11
1
 
6
 
! Отговори
Надето маникюр преди 3 години
До оня с фордчето пикапТака е, мога да го потвърдя от връзката ми с един монтьор, изневерява на жена си без да му мигне окото, много ясно, че и на мен изневерява по същия начин, без да се замисли. Даже знам за поредната след която тича, ама тя е прекалено висока летва за него и едва ли ще го отрази. И пред всяка следваща, плюе предишната, а най-много плюе по жена си, няма я за нищо. Най-добре стойте по-далеч от подобни измислени кръшкачи, само ще ви изгубят времето
10
1
 
8
 
! Отговори
оня с фордчето пикап преди 3 години
Стигне ли се до изневяра веднъж, ще има и втора, трета и в един момент раздялата ще стане неизбежна. До тогава обаче съпругата ще е станала тотално за смях- без уважение, без професия и вече без пълен хладилник и резервоар на колата.Типичната ситуация - мъжа й е монтьор и тича след всяка срещната, обикновено разни фризьорки, маникюристки, сервитьорки - ниска летва, ама като за него стават. Жена му се прави, че не знае, защото за двайсет години не е работила и ден, освен по кафенетата за клюки
9
0
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
рожденият ден няма значение! важното е и с повод и без повод да се черпиш редовно!
8
7
 
9
 
! Отговори
и аз преди 3 години
Моля, източвайте топките на мъжете си редовно, че иначе правят пословични гадории с нищо неподозиращи наивни жертви.
7
4
 
4
 
! Отговори
Taliban преди 3 години
ДАМИ КАНЯТ АЗ СЬМ СВОБОДЕН
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Топките да са разни, стомахът пълен и пр. и пр.Чак пък толкоз зор за един мъж.Светът е пълен с мъже.Не си заслужава зора.
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бий му шута навреме!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сандо, мина ли рожденият ден?
3
6
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
моята жена за да не и изневерявам ми го точи по 2 пъти на ден - сутрин и вечер. От време на време и по обяд ми го точи. еми не ми стигат силите и желанието и за други ... колкото и да ги заглеждам
2
1
 
12
 
! Отговори
я, стига преди 3 години
Истинската жена от типа дамазнае как да запази самообладание с достойнство и да определи дали би могла да продължи с този мъж или вече е назрял моментът за раздяла. Следен, ровичкане, обяснения, анализи - това не работи реалния живот - то е за филмите и занякои дамски издания. Ако я има любовта, не са нужни анализи и обяснения. Стигне ли се дообяснителен режим,значи любовта епреминала в друг видотношения.
1
1
 
13
 
! Отговори
само да вметна преди 3 години
Ако наистина е факт че един мъж е изневерил на една жена.То вече е късно за всичко! Това важи и за мтжете разбира се.Една моя стара приятелка казваше преди много години тала.На един мъж.За да не си мисли глупости.Топките му трябва винаги да са празни и стомаха пълен!-:) Факт от живота.А за тези дами,момичета или застарели госпожи на които мъжете им са им изневерили.Изхода е един.Сваляте бикините и тръгвате!-:) Иначе ще се загубите в мисли защо така?!-:)