4 проблема, които съсипват любовта

Вече не се забавлявате с любимия човек, както преди
17 дек 2020 23:15, Михаела Лазарова
29
4 проблема, които съсипват любовта
Снимка: Istock

Проблемите са част от всяка връзка. Важно е как партньорите се справят с тях, защото много често нерешените проблеми създават поредица от други. Понякога си затваряме очите за неща, които изискват повишено внимание. Вярваме, че това, което ни се случва е нормално, примиряваме се със ситуацията, без дори да сме се опитали да я подобрим. Всичко това пречи на връзката. Вижте 4 проблема, които не бива да подминавате, ако искате да се задържите с този партньор.

По-често спорите за нещо

Колко често, когато сте в компанията на любимия човек, се карате, вместо да разговаряте спокойно и за приятни неща? Вероятно прекарвате много време заедно и няма за какво да си говорите или пък сте си омръзнали по някакъв начин, комуникацията с другия се усеща като вид задължение и всичко се превръща в кавга. Лошата комуникация е симптом за по-голям проблем във връзката, затова не я подминавайте, а обсъдете с любимия човек на какво се дължи взаимното дразнение.

Не приемате мнението на партньора си

От самото начало на вашата връзка ли е било така или са настъпили резки промени? Разбира се, че е нормално да сме на различни полюси по някои теми. Въпреки че не сме длъжни винаги да се съгласяваме с идеите и мнението на другия, ако не сте отворени един към друг, ако не сте гъвкави и не намирате компромисни решения така, че да няма засегнати, това е проблем, който не бива да подминавате. Неприемането на мнението на другия често е бягство от други проблеми във дадена връзка, незачитане на човека като личност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: романтикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
монтьорче преди 3 години
До Анонимен- 3Истината е друга и е повече от ясна. Не, не си се обичате, тя ти кръшка с още един -охранител, а и си има съпруг освен това. От друга страна ти също тичаш след всяка срещната и се пробваш нон стоп при всички жени- това го знаят всички, а е и доста смешно и жалко също така.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
lubovta e vechna
16
0
 
6
 
! Отговори
789 преди 3 години
До Основният проблемЕгоистите си остават егоисти цял живот.Същото важи и за патологичните кръшкачи и лъжци. Те никога няма да бъдат истински щастливи, но ще направят нещастен и човека да тях, ако им го позволи.Решението - да разкараш подобен човек от живота си и да отвориш широко вратата, за да влезе щастието, което ще ти донесе някой друг, който наистина заслужава да има място в живота ти. Всеки има опции, ти също, всички ние. Хубав ден !
15
1
 
4
 
! Отговори
анономен преди 3 години
до Тя има лош дъхИзпълни ли си квотата коментари за днес? Ако е така- марш на училище.
14
2
 
2
 
! Отговори
анономен преди 3 години
Тука е пълно с тролски пубери
13
2
 
4
 
! Отговори
монтьорчето 33554 преди 3 години
Има много причини....1. Не може да води интересен и смислен разговор2. Няма чувство за хумор, разказва само едни и същи скучни вицове3. В леглото е кръгла нула, даже две нули 00, всички знаят какво означава това.4.Не поддържа добра хигиена - спаружененото му кренвиршче и устата смърдят откилометри5. Ръцете му са като шкурка, пуснал е шкембе и има циреи около кебапченцето.6. Не знае как да възбуди една жена,трудно му става, ако изобщо стане, то е за някакви си 3 минути- въздух под налягане
12
2
 
4
 
! Отговори
Истината е че преди 3 години
До Тя има лош дъхТОЙ има лош отвратителен дъх - мъжете миришат много по-силно и по-остро от жените - това е всеизвестен факт.Друга причина е факта, че няма необходимите умения в леглото с жените - малкото му харманлийско кебапченце не му става или ако му стане въобще, не може повече от 3-4 минутки- не става за нищо.Също така не може да води смислен и интересен разговор, повтаря само едни и същи заучени фрази и скучни вицове. Нисък е, няма мускули, жените обичат високи,силни истински мъже.
11
8
 
2
 
! Отговори
Хуухфг преди 3 години
Зависи от гледната точка... при мъжете проблемите са: 1 не говори правилно или изобщо френски2 не се нуждае от сутиен3 не обича акробатиката4 постоянно е заета или я боли глава
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямате еднаква ценностна система.
9
11
 
9
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Във основите на всяка връзка са парите. Има ли парички доволни и весели са всички.
8
12
 
8
 
! Отговори
SS преди 3 години
Досега каквото съм казал,това е и ставало.Жена ми слуша и се подчинява.Знае че всичко което правя и съм направил е било в интерес на семейството.Единственно се съобразих с нейното мнение,след дълъг спор,да не правя на една от вилите ни укритие Хендерсън,нещо като бункер за оцеляване.Онзи ден и показах че вече има строит.фирма в Бг-я която изгражда подобни съоръжения .
7
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да чати с любовницата докато е в спалнята или да ходи в гаража по 2 часа уж да помпи гумите!!!!!проблем на третата възраст.остарял ***.
6
3
 
11
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
трябва да има ЛЮБОВ разбирателство най стойностно са семейството и децата
5
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да ви говорят, става дума за пари. Нещо пари ли? Пари. Пари при пари отиват. Изпаряват се. Като пари. Като да припари и да се изпари. Пари. Ко? Не. То го пише ама не се чете.
4
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мойта я съсипа ковид... разделиха ме мерки и безпочвен фашизъм... Любов от разстояние трудно особено когато не знаеш изобщо кога и как ще можеш да бъдеш с дадения човек. Благоадаря на световните унищожители т.е. управляващи
3
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние си се обичаме има малко разминавания със времето ще се оправят а и ми е драго да си бъбрим не ми е омръзнало просто търпение
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са 4. Има един единствен проблем. Ако не му се втвърдява или не и се насълзява оченцето.
1
2
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Любовен инструктаж значи, эа да спите добре