5 неща, от които се нуждае всяка съпруга, за да е щастлива

Тя се нуждае от загриженост
18 дек 2020 23:20, Михаела Лазарова
22
5 неща, от които се нуждае всяка съпруга, за да е щастлива
Снимка: Istock

Един от най-важните аспекти на брака е разбирането на нуждите на другия. Не всеки човек обича по еднакъв начин и не всеки има нужда от същите неща като партньора си. Мъжете и жените се различават в своите нужди. Съпрузите обикновено се нуждаят от разбиране, добра оценка на нещата, с които се занимават, одобрение и подкрепа от страна на съпругите си.

Жените също имат своите нужди, за да бъдат добри и наистина щастливи съпруги. Нещата, от които се нуждаят жените са наистина много и повечето са индивидуално обусловени. Но все пак могат да се откроят няколко общовалидни нужди, от които всяка съпруга се нуждае, за да бъде бракът наистина успешен.

Тя трябва да се чувства наистина обичана

Всяка съпруга изпитва нужда да бъде обичана и да усеща това. Няма жена, пък и мъж, които да не се нуждаят от усещането за любов в брака си. Когато една жена е обичана, тя е способна да даде целия свят на съпруга си без това да ѝ се струва като задължение или товар. Вниманието и нежността винаги са добра стратегия за опазване на брака здрав и щастлив.

Тя има нужда да се чувства красива

За да е щастлива една съпруга, тя има нужда да знае, че съпругът ѝ я харесва дори в не толкова добрите ѝ дни. Дамите се оглеждат в очите на любимите си мъже и им е важно да знаят, че са харесвани, обожавани и одобрявани такива, каквито са – без грим, прическа и официални тоалети.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: браксемействолюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4 деца и една развалена пералня, та да няма време да си вдигне главата и да мисли за туй-онуй
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То само пет неща да бяха ...
10
3
 
1
 
! Отговори
i'm преди 3 години
До Бай Who ЙИ аз точно това си мислех и щях да напиша.Ха-Ха-Ха-Ха :D
9
3
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Редовно отпушване на бурията!
8
5
 
8
 
! Отговори
Кратун преди 3 години
Навсякъде е пълно със статии за това, от какво се нуждае ТЯ. Създава се едно впечатление, че единствената функция на мъжа в това общество е да Я направи щастлива. И когато с годините ТЯ започне да вижда, че това не работи точно така, ТЯ изпада в депресия, защото се чувства самотна, провалена и неуспяла.
7
4
 
9
 
! Отговори
Да пияница мистик преди 3 години
Продължавай да сънуваш и да си фантазираш, когато изтрезнееш, ще се върнеш в реалността, където явно си кръгла нула, пълен единствено с комплекси и понеже няма кой да те похвали, сам си се хвалиш. Жалкоооо.
6
10
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Точно поради неспазване на тези точки имам любовница. А мъжът и е мултимилионер, със супер скъпа кола, апартамент 160 квадрата в центъра на София и още един, пак толкова голям на 100 метра от този в който живеят, изобщо мъж идеал, но загърбил отношенията с жена си. Така че ето, парите не са всичко, както повечето си мислят. Не че аз не съм богат, но тя е с мен, защото и засвидетелствам точно това, което е написано в статията
5
10
 
24
 
! Отговори
Хахахахахахахахаха преди 3 години
5 неща, от които се нуждае всяка съпруга, за да е щастлива:1. Жребец в леглото2. Лъв в обществото3. Норка на палтото4. Ягуар в гаража5. ... и 1 магаре, което да плаща за всичко това :()
4
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нуждае се от тенджера и тиган! И до печката!
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя винаги е била обичана
2
3
 
23
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 3 години
ас ще го кажа съпругът да несе обръща с гръб в спалната.
1
7
 
18
 
! Отговори
сещам е за едно преди 3 години
важно нещо, но няма да го кажа:)