Защо да живеете поотделно с партньора?

Няма да ви се налага да търпите още един зависим партньор
19 дек 2020 23:00, Михаела Лазарова
52
Защо да живеете поотделно с партньора?
Снимка: Istock

Имате свой живот. Свикнали сте да живеете по определен начин с вашите собствени правила. Имате жилище, работен график, за който не ви се налага да се съобразявате с половинка. Внезапно обаче се появява някой, с когото искате да бъдете, но не искате да променяте живота си. Ако и той е съгласен с това, можете да опитате да сте заедно, но разделени.

При някои двойки, които имат проблеми със съжителството и с навиците, но въпреки това се обичат, животът заедно, но и поотделно е решение, което звучи предизвикателно, но не е невъзможно.

Да живеете обвързани, но разделени е фантастичен, нетрадиционен начин да сте едновременно заедно, но без да губите независимия си живот.

Ето няколко причини да опитате да бъдете двойка по този начин.

Ще имате собствено пространство

Ако в предишните ви връзки сте се чувствали задушени от партньора си или сте имали пререкания на битови теми, които са ви попречили да сте щастливи под един покрив, изборът да сте разделени и обвързани е едно възможно решение. Така ще споделяте време и пространство, което желаете без да се натрапвате един на друг и без да стигате до битови пререкания, които да помрачат любовта ви. Ще имате възможност да разполагате с достатъчно време да постигате целите в собствения си живот.

Няма да нарушите живота на децата си

Ако имате деца, понякога е трудно да ги накарате да приемат нов човек в живота им, както и във вашия. За да избегнете проблеми с приемането и за да не травмирате излишно децата си, можете да опитате връзка от разстояние, в която всеки от вас живее в своя дом, но прекарвате важни моменти от живота си заедно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има резон. Ние с моя приятел си караме така вече 5 години. Той си живее в неговата къща, аз в моя апартамент. Виждаме се когато ни е кеф, и не ни се налага да се тормозим един друг с битовизми. Смятам че, това е идеалната връзка за хора които си ценят личното пространство и не обичат да се съобразяват.
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добрата любовница е омъжената жена - не прави любов с мъжа си, а е загоряла като войнишко канче и прави чудесии в леглото. Не може да се пресели у вас, не ти върти мозъка, а мърти мозъка на мъжа си.
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Михаела, а децата при кого ще живеят?
18
5
 
9
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Тая статия да насърчава момичетата да стават плейметки ли е? Момичета взимайте паричките и като сте на повикване сте с ,,партньора" да ви дава. Вие на сте к.рва ,а компаньонка. Имате си собствено пространство и за други партньори.
17
3
 
15
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
То бива глу.пави статии,ама тая е направо върхът на глу.постта. Това да живеете отделно значи,че сте просто приятели и се събирате само за секс. Всеки си има и други партньори,не е връзка,а просто развлечение.Ако имате деца от друг мъж едва ли ще ви е вече до секс. Ще търсите инстинктивно мъж който да приеме и децата ви независимо дали той или вие ходите при партньора в дома му или той идва във вашия. Не знам от срядите на шоубизнеса в Холивуд ли ги превеждате статиите,но не са за реалния живот.
16
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
семейството е ценност,която българинът въобще не разбира.
15
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдааа...после като остарееш и се разболееш , тези платените за час на повикване, ще се погрижат за тебе! Пожелавам ти го!Точно за седмица ще те оправят.
14
5
 
10
 
! Отговори
Глупаво преди 3 години
Защо ви е партньор? Само грижи и проблеми, секс може да се прави и без да сте приятели. Трябва да сте сами и независими от всякакви връзки те са зло
13
3
 
1
 
! Отговори
1234 преди 3 години
До АнонименИ това го казва най-големият предател- на доверие и всичко друго.
12
2
 
4
 
! Отговори
1234 преди 3 години
До Анонименс номер 14-сетИ това го казва най-големият предател - на доверие и морални ценностиСамо с егоизъм и лъжи не се живее - стойте далеч от такива хора.
11
2
 
2
 
! Отговори
7777 преди 3 години
До Анонимен- номер 14-сетИ това го казваш ти, най-големият предател - на доверие и на морални ценностиСамо с егоизъм и лъжи не се живее, стойте далеч от подобни хора.
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друга причина е да се крие истината, че той си пада по мъже и Пешо го лупа, докато той се хвали с две бивши жени и любовница.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има още причини да живеят отделно. Например още са млади, само на 80 години.
8
4
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Как що мъ, Миши! Заради Ковид 19
7
16
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Два брака имам, първия бях много млад. 2 деца от две жени. Разведох се 2 пъти, сега чужди мъже ми гледат децата. Сега си имам любовница с малко дете, но мъжа и блъска по цял ден, докато аз блъскам жена му, която е домакиня и детето е в детската градина (е, сега за момента не, но от 5 Януари отварят отново градината). От това по-добре, здраве му кажи. В момента пиша от телефона си в Пловдив, където съм на гости на едно аверче. Независим, сам, но и с жена за секс до себе си :)))
6
1
 
13
 
! Отговори
Гледам Тв преди 3 години
По принцип това да си двойка с някого означаваше да сте заедно, но откакто Кунчев каза, че най - добрите ни приятели са тези, които не искат да се виждат с нас, ще почнат да ни налагат и двойки, но "всеки в собствен дом, живот, свят"!
5
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ценностите на новото време,какво да се прави.
4
3
 
18
 
! Отговори
Жена преди 3 години
Защо да живеете поотделно с партньора...за да не го издържате : D
3
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идеално, звучи повече от чудесно тъкмо няма да се налага жената да се върти в кухнята, да готви и слугува и така неусетно да се превърне в прислуга на някой самовлюбен, самозабравил се българин. Минко, има толкова хубави и качествени вибратори, че ходи се скрий в гората.
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички коментари под статията са на Минко 47 год. Ерген