6 признака, че сте скучна личност

За скучните хора да четеш книги е досадно занимание
27 дек 2020 08:02, Михаела Лазарова
10
6 признака, че сте скучна личност
Снимка: Istock

Колко често се улавяте, че ви е скучно? Може би работата ви не е толкова вълнуваща, забравили сте как да търсите интересното в живота или пък близкият ви кръг не отговаря на емоционалните ви нужди. Казано накратко – имате контакти със скучни личности. По какво се различават те?

Не пускат телефона

Може би един от най-досадните навици на безинтересните личности е, че те постоянно са с телефон в ръка – снимат, губят време в социалните мрежи. Дори когато се срещат с приятели, си позволяват не да отделят време за социалните контакти на живо с тях, а отново са „залепени“ за мобилния си.

Говорят само за себе си

Още един белег на скучната и досадна личност е, че иска да говорят само за нея, проблемите ѝ или хубавите неща, които са ѝ се случили. Това е възможно най-лошият вариант на събеседник. Скучните хора често нямат нищо интересно за разказване, защото техните интереси са ограничени, но клюките ги забавляват. Ако попаднете в компанията на такава личност, дайте ѝ не повече от 5 минути и след това се опитайте да балансирате разговора с други теми, които ви вълнуват.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не ви чете скучните статийки.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пишат скучни статии по сайтовете.
5
2
 
13
 
! Отговори
Ххць преди 3 години
Ако следваме логиката на статията, то бедните са най-скучни. Техният мироглед е ограничен, защото горките като волове са от зори до здрач на работа. Нямат средства нито за книги, нито за опера, а камо ли да пътуват. По заможните ги игнорират, защото не са им на нивото и така те могат да общуват само със себеподобни. И излиза, че единстената им връзка със света са телевизора или телефона. При комунизма всички бяхме бедни, но можехме да се култивираме. Сега е новото време на забавни простаци.
4
5
 
14
 
! Отговори
Хаха, чиче преди 3 години
До ЧичоОбъркА се. Това беше едно друго поколение, ти сигурно си от него. Сегашните четат книге, че даже и пишат. Това не са ти простите поколения на прехода.
3
25
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Това с книгите е няма така тъпотия, че да се дава за пример. Това е супер олд скуул и основно дъртите ги четат. В сегашното поколение книгите не са тренди!
2
4
 
21
 
! Отговори
монтьора преди 3 години
Всъщност най-ужасна и отвратителна е комбинацията от посредствен и скучен човек, защото той дори не осъзнава колко досаден е.Говори едни и същи клишета, заучени фрази, на харманлийски диалект, постоянно е на телефона, за да се прави на търсен и интересен - това е типично за простоватите хора с комплекси - монтьор обикновенСъщо така постоянно говори за пари, обсебен е от мисълта за парите, фука се с измислени бройки на сваляч,а всъщност е кръгла нула в леглото. Типичен монтьор, нищо специално
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мише най добре си драскай по твоята област, за Кекса.Щот ставаш скучна.