6 любовни съвета за търсещите нова връзка

Вижте как да излизате отново по срещи и то по правилния начин
5
6 любовни съвета за търсещите нова връзка
Снимка: Istock

След развод или раздяла, особено ако връзката е била дълга, вероятно ви се струва, че няма да откриете любовта отново. Това изобщо не е вярно. Колкото и болезнено да сте преминали през изпитанието на раздялата, има няколко начина, по които да се справите отново със срещите и да откриете любовта в лицето на друг човек. Не се отчайвайте, а вижте как да излизате отново по срещи и то по правилния начин.

Уверете се, че сте готови

Много често хората правят грешката да се впускат във връзки, само за да забравят по-бързо бившите си. Това може колкото да помогне, толкова и да навреди. Ако не сте напълно готови за истинска пълноценна връзка е по-добре да си дадете време да преживеете раздялата и да се отърсите от миналото. Трябва да сте напълно сигурни, че сте преживели раздялата, за да започнете отначало с излизането по срещи.

Бъдете наясно с грешките от миналото и поуките от тях

Онези, които не разбират миналото и историята си са обречени да допускат едни и същи грешки в бъдещето. Започнете това и се опитайте да научавате уроците си, колкото и тежки да са били те. Важно е да не обвинявате само партньора си за провала на връзката ви, но и да откривате вашите собствени грешки. Само така ще успеете да се надградите като личност и да изградите нова по-добра връзка от предишните.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: раздялалюбовразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
монтьора преди 3 години
До БравоЖЕНИТЕ не си падат по посредствени и необразовани подобия на мъже монтьори от харманлийските села с бракувани самолети и само претенции без покритие
1
2
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Ne tarsim nisto na gladen korem lubov ne stava