5 типа флирт и какво е характерно за тях

При вежливия флирт няма излишно докосване
12 яну 2021 23:00, Михаела Лазарова
10
5 типа флирт и какво е характерно за тях
Снимка: Istock

Флиртът е онази игра, без която не мога. Флиртуваме с партньора си, с познат, колега. При някои флиртът им се получава с лекота. Има няколко различни типа на този вид игра, които носят важно послание за нас. Хубаво е да сме на разположение за всеки един от тях, особено ако търсим партньор за сериозна връзка, защото можем да се изнесем в сериозно заблуждение.

Вижте 5 типа флирт и какво е характерно за тях.

Традиционен флирт

Характерно за него е, че мъжете създават първия ход, а жените заемат пасивна роля. Но донякъде това може да се окаже като вътрешна борба за дамите, която трябва да се извади мъж да направи ход към тях, което невинаги се използва бързо. Традиционните флиртове обикновено са с интровертни и ценят емоционалната и физическата близост.

Флирт игра

Някой хора обичат да флиртуват игри. За тях флиртът е инструмент. Харесва им, когато има възможност за прекарване на времето във флиртуване, но същевременно без желание за сериозна връзка. Закачливите флиртове, всъщност им служат за повдигане на самочувствието. Как да ги разпознаете? Флиртуването на всяка цена ще иска да привлече вниманието ви с шеги, закачки. Той е забавен, разсмиващ, понякога създаващ в друго сексуално желание. С такива хора общуването е лесно, приятно, дори понятие може да ви заблуди, което има желание да говори по сериозни теми.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Таню преди 3 години
ас чувек висил въжка... общо взето - нивото на тази... статия...злесбеге явно пазят някое архивирано копие от зората на гогле разводач, инак, не знам, как го правят...
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беше ми интересно да прочета за традиционния флирт. Е, нищо не разбрах.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мише САС тебе флиртувам цяла вечност не все ми бегалш целувки