7 форми на кристали и каква сила има всяка

Някои камъни и кристали ни носят късмет
15 яну 2021 02:00, Михаела Лазарова
1
7 форми на кристали и каква сила има всяка
Снимка: Istock

Знаем, че има различни камъни и кристали, които не само добавят красота в живота ни, но обичаме да ги избираме, когато търсим нова любов, имаме повече стрес в ежедневието, искаме да привлечем късмета и т. н. Оказва се, че не само вида на камъка, но и неговата форма могат да засилят положителните му вибрации. Вижте каква сила имат едни от най-често срещаните форми.

Във формата на куб

Камъните във формата на куб помагат да останем заземени. Могат да бъдат част от вашата медитация, да ги държите в ръката си за няколко минути, за събуждане на положителната енергия. Също така се смята, че поставянето им в ъглите на стаята, насърчава усещането за защитено пространство.

Клъстери

Красиво обединени в естествената им форма, тази форма е подходяща за внасяне на единство в едно пространство. Може да се декорира на масата в дневната или в други помещения в дома, върху красив шкаф. Клъстерната форма е подходяща и за офиси, конферентни зали, в които се събират повече хора за работа, срещи, тъй като помага да се води добър диалог.

Пирамида

Доста често срещана форма за камъни и кристали, която най-често се избира, когато имаме конкретни желания. В основата си пирамидата е тежка, стабилна и се смята, че върхът ѝ изпраща вашите намерения към вселената. Без значение дали става въпрос за пари, любов, кристалите във форма на пирамида ще ви отведат на следващо ниво.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Форма на паве преди 3 години
Учебникът по кристалография е доста дебел и с дребен шрифт, така че ще трябва да се доверим на авторката за силите, формите и вибрациите.