Знаци, че сте попаднали в емоционална изневяра

Усещате, че изпитвате чувства към другия
15 яну 2021 22:40, Михаела Лазарова
14
Знаци, че сте попаднали в емоционална изневяра
Снимка: Istock

Когато сме в любовна връзка ние очакваме, а и от нас се очаква да бъдем лоялни – сексуално, но и емоционално. Понякога се случва една връзка да достигне ниво на зацикляне. Искаме повече романтика, интимност във всичките ѝ нива, искаме от всичко, което ни кара да се чувстваме желани, необикновено, влюбени. Дали обаче се сещаме да събудим всичко това с нашия партньор или ни е по-лесно да попаднем в емоционална изневяра? Ето кои са предупредителните знаци за нея:

1. Неподходяща комуникация

Флиртът извън връзката има определени граници. Когато биват преминати, той се превръща най-напред в емоционална изневяра, а на следващ етап може и във физическа. Флиртът е само началото на неподходящата комуникация, била тя на живо или в социалните мрежи. След споделянето за липсата на интимност с партньора. Интимно споделяне на идеи за това как може да изглежда една връзка. Споделяне на информация за текущата ви връзка, за която вашият партньор би искал да си остане тайна. Сравняване на партньора с човека, с когото флиртувате.

2. Възстановяване на стара романтична връзка

В някои случаи не е лошо да поддържате добри или дори приятелски отношения с бивш партньор. Но трябва да се внимава на какво прилича това приятелство. Ако започнете да пресичате границите си и да разчитате повече на бившите си за емоционална близост, нужда от помощ или започнете да се отнасяте един към друг като към любим, това бавно се превръща в емоционална изневяра.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: флиртлюбовизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Още нещо преди 3 години
Освен, че трябва да научиш правописа на български, английският също ти е проблем, очевидно гугъл преводач ти върши работа в известна степен, но за останалото ще трябва да поучиш още доста - не се пишат главна след главна буква - One Driver - дори в ника ти има грешка. Дано съзнаваш колко неадекватно е да се опитваш да учиш другите на правопис, при положение, че ти самият не можеш да пишеш и да се изразяваш правилно- граматиката и стилистиката не са ти силните страни. Мисленето също. Дякатаа
10
0
 
3
 
! Отговори
NoDrivers преди 3 години
До One DriverNo drivers please, only smartДо монтьора, отчаяната съпруга Да ти върна съвета, главните букви са си по местата, още един съвет към теб относно правописа -пред и не се пише запетая, освен ако е налице повторение два пъти или повече, след запетаята има пауза, там свършва част от мисълта и респективно започва друга. Но монтьорите и отчаяните монтьорски съпруги няма как да знаят това, поне две думи си научил на английски, хайде догодина още две, няма само харманлийски да говориш.
9
2
 
1
 
! Отговори
One Driver преди 3 години
До "Всъщност ":Извинявай, да си чувал/а за главни букви? Те са по-големи от малките,и с тях се започва ново изречение. Разбира се, когато знаеш,къде да завърши предишното. Още веднъж, извинявай, но понеже съветваше някой друг да научи правописа, затова си позволявам да те посъветвам и аз.
8
1
 
2
 
! Отговори
Всъщност преди 3 години
До МеханикаТези, които се мислят за голяма работа, а не са дори малка, обикновено попадат в собствените си схеми от лъжи, гадости, подлост и изневери, хайде бягай сега при маникюристката, че друга по-умна няма да ти върже, тази е посредствена точно колкото теб, мишоците си остават мишоци цял живот, само където игричките и номерата им стават все по-жалки и смешни. И научи правописа следващият път.
7
2
 
1
 
! Отговори
Механика преди 3 години
До до монтьораНай голамата заблуда е че си мислиш че заблуждаваш!Играч
6
1
 
3
 
! Отговори
Листовка преди 3 години
Знаците са А36, А37, Г6 и Ж9.
5
3
 
4
 
! Отговори
до монтьора преди 3 години
До АнонименДо коментар 1Не, не е така въобще. Мъжете са по-примитивни по отношение на емоциите, затова и схемите им са елементарни и се провалят, мислят си, че са големи свалячи и кръшкачи, но всички знаят и съответно им се смеят, те се оплитат в собствените си лъжи, а жената просто ги сменя с по-добър.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако спрем САС глупавите тестове щте се чувстваме добре всички но ако не искате сиже ваша работа вие ще пишете ние ще си губим времето и това е добре
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ААА между другото едни и сашти глупави тестове правим но ви изговаряме от скула и знаем кое се крие треба да е весело да има трапка
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога на зад само напред а че общуваме САС други това не значи че всичко трябва да им казваме а што се отнася до сегашната половинка има пална свобода да общува САС хората не може да заваним на зрели хора да опщтуеат при мен флиртовете са от тапотия и скуука а половинката ако е точна мацка ште те разбере и доверието разбира се така че кои те тачи и обича щте те разбира винаги целувки
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжете не задълбочават такива отклонения, но жените понеже обичат с бодките си, се отдават напълно на новата афера. Жените са еднопластови, и ако се изепът, най-често се влюбват до уши. Не че мъжете са застраховани, но за повечето едно епане не е повод да променят схемата си.