Как дa отговорите на „обичам те“, ако все още не сте готови?

Изразете чувствата си с целувка
11 фев 2021 20:58, Михаела Лазарова
14
Как дa отговорите на „обичам те“, ако все още не сте готови?
Снимка: Istock

Невероятно е колко много хора не могат да определят ясно чувствата си. Така се появява твърде ранното „обичам те“, което може да обърка другия партньор. Прекалено късното изричане на тези думи на обич също е проблем за мнозина. Онези, които все още не са напълно наясно с чувствата си и чуят от половинката си „обичам те“ могат да изпитат известни затруднения в отвръщането на това признание.

Какво да отговорите, когато чуете „обичам те“, но не сте готови да отвърнете със същия отговор?

„Не съм готова да ти отговоря със същото, но съм много щастлива, защото знам, че ти си важен за мен“

Честността е едно от най-важните качества, от които връзката се нуждае. Ако все още не сте готови да кажете „обичам те“, най-добре е да не заблуждавате човека срещу себе си. Бъдете честни и му кажете какво всъщност чувствате. Ако той е достатъчно разумен и отдаден на вас, ще се опита да ви разбере и ще ви даде време.

„Много се радвам да те имам в живота си“

Кажете го и го повторете, ако трябва. Ако сте щастливи с партньора си, това все пак е част от любовта. Щом сте готови и сте наясно с чувствата си, думите сами ще излязат от устата ви. А и някои хора се нуждаят от повече време, за да трансформират любовта в трайна обич.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
до пикапа преди 3 години
До онзи с мацките и пикапитеНе му обръщайте внимание, динката, повтаря едно и също на всички, не може да измисли нищо друго по-смислено. Пише едно и също на всички мацки, теми,едно и също и досажда на другите, които коментират по темата.
10
0
 
2
 
! Отговори
пикапа преди 3 години
До фактХората, които обичат, не го правят по форумите, повтаряйки едно и също.Те са с хората, които обичат, в реалния живот, а не във въображаем, досаждайки на всички, пишейки едни и същи неадекватни неща, извън темата на статиите.
9
1
 
1
 
! Отговори
факт преди 3 години
Има хора, които обичат.
8
1
 
1
 
! Отговори
в резюме преди 3 години
Всички знаят какъв ти е случая, едни и същи приказки на всички, приказки много, ама като стане време за действие -пълен смях.Някой трябва да има сериозни отклонения, за да пише едно и също всяка вечер, спри да досаждаш с едни и същи неадекватни коментари.Явно мацките са ти въображаеми и никоя не ти пуска, със сигурност има защо.Всички ти се смеят, нямаш ли малко достойнство и поне малко ум, за да го разбереш и да спреш да досаждаш с едно и също.
7
0
 
2
 
! Отговори
до пикапа преди 3 години
До АнонименДо онзи с мацкатаКоя от всичките, динка, че ти казваш едно и също на всички, списъкът е доста дълъг...Престани да пишеш едно и също всяка нощ, не е нормално, всички ти се смеят, освен това губиш времето но хората, които пишат по темата на статиятаИ научи правописа поне малко, не стига че пишеш едно и също, но и с толкова много грешки.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До наши важното не си ври носа там дето не ти е работа защото нема нищо верно а и май се опитваме са интриги а а
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не си играем САС букви чувства май на некоги пречи ААА знаем че като си искате така може да обърнем нещата знаеееюм споко мацката си я обичам а дали некои не завижда или ревнува
4
0
 
2
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Отговори: значи ти хареса снощи?
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичам мацката във бг тове е обичам те сладкиш .ти си много драга на сърце си ми
2
2
 
10
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Ако е жена да каже: Искам бебе...Ако е мъж: Женен съм с две деца
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кажи не мерси