6 стъпки за вълнуваща любовна връзка

Обърнете внимание на желанията на любимия човек
13 фев 2021 01:00, Михаела Лазарова
16
6 стъпки за вълнуваща любовна връзка
Снимка: Istock

В началото си, много любовни връзки са ярки, зареждащи с положително настроение, романтични, страстни. Чувстваме се вдъхновени, забравяйки, че след време, този блясък ще изчезне и ако през цялото това време не сме правили някои малки, но необходими стъпки, връзката ще се изчерпа. Какво освен разнообразието на интимните моменти може да поддържа интереса ни към любимия човек?

Имайте положително отношение към живота

Без значение дали става въпрос за приятели, колеги, любим човек, всеки иска да има в обкръжението си усмихнати и позитивни хора. Постоянното негативно отношение към живота, виждането на събитията само като отрицателни, се пренася и на настроението във връзката.

Обичай себе си

Когато сме във връзка е важно да не губим своята идентичност и да продължаваме да се отдаваме на любимите си занимания, дори и половинката ни да няма интерес към тях. Да се грижим за собствения си комфорт, а да не чакаме само на партньора. Някои хора имат погрешното вярване, че връзката задължително ще ги направи щастливи, ако не се усещат като такива.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
7
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
Много ме кефят разни инфантили , като тоя с баджанака. Видиш ли само той успял да вземе "честна Мариика" , кво ме боли с колко се е чесала - обичайте се че животът лети .
3
3
 
9
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Защо "преди"?
2
4
 
13
 
! Отговори
Пейтриът преди 3 години
Вземайте пример от Валери и Марешки. Това е любов. Даже сватба чакаме.Че и деца
1
3
 
5
 
! Отговори
20-годишен преди 3 години
Помогнете ми. Хора около мен са казвали "По-лесно е да минеш през секса, отколкото през любовта.". Да де, ама аз още и до секс не съм стигнал. Какво да правя?