Как да преоцените връзката си?

Оценете състоянието на съюза помежду ви
13 мар 2021 22:30, Михаела Лазарова
17
Как да преоцените връзката си?
Снимка: Istock

Снимка: istock
Влюбването е лесно. То се случва на емоционално, физическо ниво. То е просто усещане, което в много случаи не можете да обясните. С времето обаче и с развитието на връзката, особено с опознаването на партньора ви е много вероятно да промените мнението си за него. Понякога просто хората се променят с течение на времето, а в други случаи просто се опознават и осъзнават, че са били влюбени в представата за някого, а не в самата му същност.

Каквато и да е причината за отдалечаването ви, трябва да преоцените връзката си и отношението си към партньора. Помислете върху важните неща за вас и това как си представяте бъдещето оттук нататък.

Болезнено е, особено ако сте мислели, че сте открили сродната си душа, а това впоследствие се е оказало погрешно усещане. Изведнъж се питате как така партньорът ви се е оказал толкова грешен за вас. Питате се вие ли сте били слепи или просто той и вие сте се променили с времето.

Истината е, че всичко се променя с времето. Колкото и да си оставате едни и същи личности, с напредване на времето и с възрастта приоритетите на хората се променят. Житейският опит, ситуациите, през които преминавате – всичко това променя мирогледа и това е напълно нормално. Може би някъде по пътя сте се разминали.

Каквото и да се е случило, фактът, че вече не се чувствате добре с този човек е показателен, че е време да преосмислите връзката си.

Оценете какво работи и какво не във връзката ви

Този анализ ви е нужен от гледна точка на времето, което ви е променило и което е променило връзката ви. Всички двойки си задават тези въпроси с напредване на отношенията им. Когато усещате застой, няма как да не се замислите какво го предизвиква.

Няма как и да не се запитате какво харесвате в партньора си, кои са неговите качества, които обичате и заради които го оценявате. Важни са и негативните черти, които можете или не можете да приемете. Всичко това подлежи на оценка и преоценка, и ще ви помогне да осъзнаете как да продължите занапред.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


17
Още по темата: флиртлюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
не е лесно преди 1 месец
не е лесно
15
1
 
0
 
! Отговори
нали така преди 1 месец
стига с твоя Бог бе не искаме Бог и това е справяли сме и без Бог досега атеисти сме и какво ние си отговаряме справяме се как знаем вярвайте си в Бог и ни оставете на мира добре няма лошо
14
1
 
0
 
! Отговори
насилието е грях преди 1 месец
хората от медии,правителство,партии насърчават ,,вашата лудост,, спокойно после ядат баницата заедно,а вие какво нищо не откликвате на Бог и това е добре не са ви ви виновни нито медии,нито хора,вие сте си виновни да сте гои
13
2
 
1
 
! Отговори
затова трайте преди 1 месец
всички са луди на кои да се оплачеш
12
2
 
0
 
! Отговори
дрън-дрън преди 1 месец
дрън-дрън
11
1
 
0
 
! Отговори
Бог да ви благослови преди 1 месец
окулта всичко обърква или поне опитва мъти водата-подценяване лепване на етикети човешки стандарт не е критерии за истината,истината е че Бог е по-близо за тези,които вярват в Бог за другите не ме интересува вярвайте в каквото искате Бог да ви благослови
10
2
 
0
 
! Отговори
Новият Завет преди 1 месец
вярвайте в Бог Бог не човек да лъже и е винаги ВЕРЕН хората разочароват Бог не разочарова никого ние разочароваме Бог с отношение,думи,дела,както и да е Аз Съм ГОСПОД,КОЙТО НЕ СЕ ИЗМЕНЯМ Господ е наша праведност
9
3
 
2
 
! Отговори
вЕрвайте ми преди 1 месец
В полза на една връзка винаги много добре "работят" силното сексуално привличане
и изгодата от всякакъв вид.
Духовното привличане и интелектуалната хармония са луксозно допълнение към връзката. Това допълнение не се среща често, но е ценено само от някои.
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Връзките са отживелица
7
0
 
2
 
! Отговори
до монтьорчето преди 1 месец
До Анонимен

До Анонимен 3 - онзи с мацката

Коя мацка от всичките, динка, че ти на всички казваш и пишеш едно и също.
Пиши по темата, досаждаш вече на всички във форума и всички ти се смеят, определено има защо.
6
2
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 месец
Преоценено эначи обеэценено, от миналия век още е така
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако ви кефи да си душите пръднята под юргана с нея/него значи има химия между вас.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интелигентните хора се влюбват по-трудно.
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обичам мацката във бг толкова
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато човек обича истински ама истински този никога не се променя дори времето него променя Кам обичания човек може да се променят само определени нашата с не отношението на любимия или си обикаля и обичаш или не а недоразумения има навсякъде ако човек иска нещо да измени във връзката и от двете страни трябва да сменим подхода един кам друг и местата сте бъдат наред комуникация и то разбераема от двете страни ако едият не разбира по един начин треба да се намери способ за друг начин целувки
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Влюбването е лесно.

За мен пък не е лесно.