Какво ни очаква през сезона на Овена?

Енергията ще ни бъде полезна, когато търсим яснота
19 мар 2021 22:15, Михаела Лазарова
5
Какво ни очаква през сезона на Овена?
Снимка: Istock

Началото на пролетта свързваме с периода на зодия Овен. Той ще настъпи на 21 март. През сезона на Овена ни очакват няколко ключови космически събития, които ще разгърнем в следващи статии. И все пак кои ще са те и как биха ни повлияли?

На 25 март – Слънце, свързано с Венера

Когато планетата на любовта, парите и връзките – Венера, се изравнява със Слънцето, ние получаваме много от неговата енергия. Възможно е да вземем някои смели решения, ръководейки се от сърцето.

На 28 март – Пълнолуние във Везни

Сезонът на Овена ще ни предложи едно от най-вълшебните пълнолуния през тази година. По време на това пълнолуние, Луната, заедно с Марс и Сатурн ще се подредят в перфектен триъгълник, наречен голям тригон. Той се счита за щастлив, защитен и дори магически.

Може да очакваме хармония и лесен поток на енергия между тези космически енергии. Марс и Сатурн, заедно с Луната, ще ни мотивират да работим усилено и да следваме мечтите си. Ще видим плодовете на нашите усилия, но и резултатите от някои рискове, които сме поели.

На 28/29 март – Слънцето в съвпад с Хирон

На 28 март ни очаква пълнолуние във Везни, но също така и подреждането на Слънцето и Хирон. Енергията на Хирон ни помага да приемем нашите травми и рани и да ги превърнем в портали на сила, вдъхновение и изцеление за себе си и за другите. Когато обединяваме енергията си със слънцето, ние получаваме повече сила и вдъхновение. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, и "сезон" на Овена- наистина не знаят какво пишат.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Слънце свързано с Венера"... ох какви глупости само!
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Некой зодий свалиха розовите очила
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваи дай боже на всички касмет САС шепи да грабят от любовта и парите ние бедните щте си поспиваме и хапваме щте за задоволим с ъс това живи и здрави бадете ако имах ме пари цтягме да си купим смелост беден човек няма тая ексра