10 знака, че може да спасите брака си

Все още се наслаждавате на компанията си
20 мар 2021 17:48, Михаела Лазарова
16
10 знака, че може да спасите брака си
Снимка: Istock

Бракът е съюз, който предполага съжителство на двама души до края на живота им. Това е истинско предизвикателство предвид несъвършенствата на всеки човек и стремежа му да взима надмощие над другия, което се проявява в различна степен в различните ситуации и обстоятелства. Не само егото оказва влияние върху отношенията в брака. Факторите са много и всички те вкупом могат да направят така, че бракът да бъде съсипан, а отношенията между партньорите унищожени.

Ако бракът ви е напът да се разруши, но искате да направите всичко възможно да го спасите, вижте знаците, които ще ви покажат, че това е възможно и че има начин.

1. И двамата признавате несъвършенствата си и искате да се борите за брака си.

Един обнадеждаващ сигнал, че с брака ви не е тотално свършено, е когато и двамата партньори осъзнават и признават вината си за влошените отношения. Би било неспасяемо, ако единият партньор сочи другия за виновник. В разклатените отношения винаги и двамата имат пръст и ако осъзнавате това, значи можете да работите по изглаждане на проблемите.

2. Нещата все още не изглеждат толкова мрачни.

Ако не се чувствате тотално изгубили любовта си и желанието си да се борите, опитайте се да спасите брака си. Той се нуждае от помощ и вие заедно можете да му я дадете. Добър знак е, ако все още виждате светлина в тунела.

3. Все още споделяте едни и същи ценности.

Когато ценностите ви са общи, разногласията могат да бъдат изгладени, стига да имате желание за това. Въпреки че първоначалното влюбване е отминало, въпреки че сте събрали много негативи по пътя и сте били изправени пред трудности, които са ви отдалечили един от друг, общите ви ценности могат да ви помогнат да спасите брака си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
до монтьорчето преди 3 години
До Анонимен 5До онзи с мацкатаКоя мацка от всичките, че ти на всички казваш и пишеш едно и също.
11
1
 
3
 
! Отговори
една преди 3 години
Откъде изобщо знаете какъв оргазъм имали феминистките? И каква е тази неистова омраза към тях? Както писаха, вие ще бъдете ли на някого роб в буквалния смисъл, не в преносния, защото без нищо си такъв, защото векове точно такива са били жените? Няма, задължително ще направите нещо за себе си.
10
0
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Стига с тези средновековни схващания за жените и престанете с феминистките, защото много добре знаете защо е възникнал феминизмът - за право на собственост, избирателни права и все така важни и съществени неща, а не както си въобразявате, да командвали. Иванов, как ще се чувствате, ако нямате право на нищо, ако искате по два лева за кафе, ако трябва във ВСИЧКО да се подчинявате, да сте приравнен с децата? И вие ще се борите, нали? Собственост на някого?!
9
0
 
6
 
! Отговори
да ама не преди 3 години
До АнонименДо Анонимен 10 - това с притежаването на партньора в брака е пълен абсурд.Никой никого не притежава в брака, а и в живото като цяло. Само ограничени и необразовани хора могат да направят подобно изказване. Изневерите го показват ясно.И няма нищо общо с феминистките, които явно са ти фикс -идея, понеже силните, образовани и успели жени не обръщат внимание на малките мъже с големи комплекси, просто ги игнорират, с иронично-саркастичен смях и си избират истински качествен мъж.
8
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мненоието на анонимните феминистки няма значение. В брака двамата се притежават един друг. В брака даваш на другия права над себе си, които никой друг няма. И получаваш права над другия, които никой друг няма. Само феминистките не го знаят това. Ама и защо ли им е... На тях брак ня им трябва. Те така или иначе нямат вагинален оргазъм.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Счупи ли се брака, няма оправяне. Дори и да сте заедно, то брака е счупен.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
усетите ли го ,че шава , няма спасение.
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А може би ще звънне на си поговорим може и да се получи за мацката във бг говорим
4
6
 
1
 
! Отговори
Асан преди 3 години
То бракъ моа да а свештен таковатъ, ама Айшету зима повеке паре куги я водът срамотна ***.
3
2
 
8
 
! Отговори
До Иванов преди 3 години
Ти се радвай че нямаш син и да ти докара кандидат зет,че тогава е страшното!!
2
6
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Бракът е свещен съюз, но и отговорност. Нормално е след известно време да се влезе в една рутина, но това е напълно нормално, няма как интоюният пожар да е вечен. Проблемът е в това, че нито мъжът вече е мъж на 100%, нито жената е жена. Дъщеря ми напусна кандидат зет ми, защото започнал да се държи като, цитирам " неин собственик". За бога, та той е мъж, алфа такъв, какво друго да се очаква? Еманципацията е най-големият враг на традициите и семейния уют.
1
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъж със слабо сърце не може да остане с една жена до гроб,дойде ли по голяма красавица само с долния мозък почваш да мислиш!!