10 причини той да не иска да правите секс

Някои хора, включително и мъже, просто не са особено сексуален тип хора
25 мар 2021 23:00, Михаела Лазарова
46
10 причини той да не иска да правите секс
Снимка: Istock

Всеобщото схващане по отношение на мъжете и секса е, че на мъжете винаги им се прави секс. Това твърдение не само че не е вярно, но и има много причини мъжете да не искат да правят секс с партньорката си или с жената, с която излизат. Без значение дали е влюбен или не, мъжът може да няма желание за интимност и това са причините, поради които вашият любим да не иска да прави секс с вас.

1. Той не е в настроение.

Понякога мъжете също нямат настроение за секс. Въпреки че е широко разпространено схващането, че няма мъж, който да не е готов за секс във всеки един момент, това далеч не е така. Проблемите, натовареното ежедневие, чувствата, колебанията, емоционалното и физическото състояние в момента са все фактори, които могат да потиснат мъжкото либидо.

2. Той не се интересува от вас.

Може да звучи невероятно, но повечето мъже не правят секс току-така с която жена им падне. Вярно е, че тяхната природа е по-сексуална в много отношения, но това не означава, че биха легнали с всяка жена. Това може да е причината той да не иска да прави секс с вас, колкото и да се опитвате. Може би просто не ви харесва.

3. Иска да изчака, докато отношенията ви се задълбочат.

Някои хора, включително и много мъже, предпочитат да не се впускат веднага в сексуални отношения с жена, дори да я харесват и да са влюбени в нея. Причините могат да са наистина много – от несигурност в себе си до съмнение, че ще го помислите за мачо и сваляч, ако спи с вас още на първа среща.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
5
 
! Отговори
Пияния помак преди 3 години
Неще щото знае, че целия град ва е думкал като байрямски т ъ п ъ н.
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и моменти в които може да си мисля за секс, но пак да не ми се прави секс.Не знам защо се разпространява такава заблуда, че мъжът е винаги готов да прави секс.То е като ония които вярват че няма коронавирус или че Земята е плоска.Хората са най-различни, като и мъжете както и жените имат различни настроения във всеки един момент. Има хора, които са напълно асексуални, изобщо не се интересуват от секс. Вярно, много малко са, много по-малко от хомосексуалните, но ги има!
22
2
 
8
 
! Отговори
жената преди 3 години
11. мързи го12.чака да вдигнете самолета13. иска да свършите цялата работа14 преял е15 препил е16 жега му е17 не му се занимава18 започва интересно предаване
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На жена "кебапче" не се отказва.
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А може би просто е много уморен, защото ходи на работа, където шефовете му разказват играта. Това хрумвало ли ви е като възможна причина? А, Михаела? От личен опит съм се убедил, че работата е враг на секса.
19
2
 
22
 
! Отговори
Професионанист преди 3 години
Аз никога не съм имал такива проблеми. Сутрин му троша главата задължително и цял ден не мисля за глупости. Само интернет да има.
18
4
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Гледал е клипчета на телефона на познати как Ви порят като риба отвсякъде, а се правите на принцесата от приказките :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
17
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не иска да прави секс с вас си намерете друг, този не ви трябва.
16
8
 
26
 
! Отговори
Швейк преди 3 години
С нова, млада, слаба мадама, никой няма "еректилна дисфункция". Ама нищо, правете се на дръж-ми-шапката.
15
6
 
8
 
! Отговори
Еректилна Дисфункция преди 3 години
не прощава!
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Надя от Елит е родила на Благовещение от сценариста на Слави Трифонов - Драгомир Петров, който има две дъщери от предишен брак.
13
6
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Набора трябва да работи винаги във всяка ситоация, някои неща от публикацията са верни но,, имате ли възможност и сте курав мушайте яко където и да е. Само за другия пол. От вашия не е приятно да ги правите тези работи, не е модерно вече а гнусно,. Причини всеки намира да не прави секс и стои на сухо, без значение мъж, жена, не е правилно обаче, правете секс когато и където е възможно.
12
8
 
0
 
! Отговори
Ядете преди 3 години
Кучета прилепи и мишки и пиете кръвНямаме намерение да сме ви полезниВуду практиката и дивия селянин дето се е взел за незнам какво *** цьрвулЦял живот на гьрба на другите живееАре у лево
11
6
 
3
 
! Отговори
Я преди 3 години
Ходи пак да провериш
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На последното парти в апартамента му си поканила бившият си и сте разисквали пред приятелите му, кога ще заминава за Америка...
9
1
 
21
 
! Отговори
Петко преди 3 години
Има си приятел.
8
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От мъже - женкари - бягайте надалеч.
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Водопроводчикът, който ви отпуши тръбите, е негов приятел.
6
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станала сте хипопотам.
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съседа го е посъветвал да си хвърляте ***, че целият блок мирише на риба...