Смесени сигнали, които ни объркват в любовта

Често ви пише съобщения, но не ви включва в плановете си за излизане
30 мар 2021 23:00, Михаела Лазарова
15
Смесени сигнали, които ни объркват в любовта
Снимка: istock

Комуникацията е един от най-важните компоненти на здравата връзка. Без открита комуникация, честност и откровеност, любовта в дългосрочен план е немислима. В началото на връзката обаче много често се появяват смесени сигнали от партньора ви. Той показва едновременно интерес и желание към вас, но същевременно се отдръпва, демонстрира незаинтересованост и заетост, като отхвърля поканите ви за срещи.

В желанието си да предизвикаме интерес у другия и да останем интересни за него и занапред правим редица объркващи стъпки, които могат да хвърлят партньора ни в истинско приключение, докато разгадае смесените ни сигнали.

Ако и вие сте попадали в подобна ситуация, в която сте залети от смесени сигнали и се чудите как да ги разгадаете, ето няколко вероятни тълкувания.

Често ви пише съобщения, но не ви включва в плановете си за излизане

Ако се срещате с някого от известно време, вероятно бихте искали да прекарвате повече време заедно, за да се опознаете. Това няма как да стане, ако само си пишете. Разменяте си закачливи съобщения, разпалвате вниманието и интереса си взаимно, но само толкова. Няма как да не се запитате дали този човек наистина иска да ви опознае или е просто желание за секс, когато има нужда от това.

Той е недостъпен и непоследователен

Ако единственият ви канал за комуникация е някоя социална мрежа, а човекът, с когото се срещате не е особено активен в нея, размяната на съобщения може да отнема наистина много време. Вие му пишете нещо, а той ви отговаря на следващия ден или след повече дни. Това може да е наистина изнервящо, особено ако в съобщенията му се крие изявен интерес, който обаче не съответства на непоследователността му. Тези смесени сигнали могат да са наистина объркващи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: любоввръзкиинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Контакт единствено в социалните мрежи може да крие много опасности."Колко повече опасности крие интернет, в сравнение с контакт в някой бар или дискотека, където продават бело, могат да си сипят нещо в питието и после да те изнасилят, когато си неадекватна?
8
0
 
3
 
! Отговори
орлин преди 3 години
Така прави всеки пораснал мамин глезльо, с висока степен на инфантилност.Който прави флирт като игра и прехвърля всичко останало да го направи жената.Защото освен да сложи дясната до лявата обувка други стратегии не е правил.
7
0
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Много е "важно",ама ОСОБЕНО МНОГО " ВАЖНО" да си пишете в социалната мрежа .....хахахаха.....Никога,ама никога до сега не съм забивал гадже от соц.мрежи.Нямам фейсбук,нито други подобни такива зомбиращи и асоциализиращи неща!
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно имате предвид някакви флиртове и любовни игри, където двама егоисти се надцакват. Когато човек е влюбен, няма никакви отдръпвания и незаинтересованост.
5
0
 
3
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Някои май сериозно имат проблем с половата активност!:))
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
има друга жена
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Женските твари са потомствени кодирани използвачи. Дали ще използват мъже или жени са подробсти.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма любов, има само интереси.
1
0
 
9
 
! Отговори
Joan преди 3 години
Ако ви праща смесени сигнали, то със сигурност ви лъже и търси друга, понеже майка му е казала, че сте неподходяща за него. Което не значи, че не му е приятно да ви мотае и губи времето ви, да се заиграва и флиртува, докато се пенсионирате.