По-млада и сияйна кожа с кислородна терапия

Вижте какви са предимствата на този метод
Обновена: 18 апр 2021 20:42 | 18 апр 2021 19:54, Иванка Гъркова
17
По-млада и сияйна кожа с  кислородна терапия
Istock

Всяка една клетка в човешкото тяло се нуждае от кислород, за да бъде здрава. Той ускороява метаболима й, прониква до най-дълбокия слой на кожата и ускорява регенерацията. Именно затова поставянето му в чиста форма, в комбинация с някои активни съставки като витамини, хиауронова киселина, пептиди и други, я подмладяват и правят по-сияйна.

Кислородната терапия е подходяща за сухата и дехидратирана кожа по време на зимата. Става и за други типове. А пролетта е идеалното време за подлагането на нея.

Как действа кислородът върху кожата?


Липса на влага, загуба на еластичност, нледа кожа, хиперпигментация, бръчки. Това са само част от първите признаци, че на кожата й липсва кислород. Необходими са само няколко процедури с него, за да се промени това.

А една терапия най-често включва стъпките:

1. Лечение с кислороден душ
Чрез въпросното устройство се впръсква чистия кислород в кожата. То прилича на флейта с клапа, с която се регулира самото количество, подавано към лицето, деколтето или шията, например. Някои са снабдени и с инфрачервена светлина.

След така наречения кислороден душ, кожата е по-гладка и хубава.

2. Лечение със серуми
Чистият кислород променя текстурата на кожата. Той стимулира оросяването на тъканите и регенерацията на клетките. Но добавянето на специализирана козметика под формата на хиалуронова киселина, минерали, витамини и много антиоксиданти, подобрява този процес.

Въпросните серуми изглаждат и гарантират качествена хидратация на кожата, с което по-свежият й вид се завръща.

3. Масаж
След като кислородът и другите полезни съставки проникнат в дълбочина, идва ред на масажът, който е последна стъпка от терапията. При него се използва козметика, която подхранва и задържа влагата.

Кои са най-големите предимства на кислородната терапия прочетете в Tialotо.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подмладяване с менхмилх.