Как да разберете, че сте срещнали вашата душа близнак?

Взаимодействието с душата близнак е като между два пламъка
8
Как да разберете, че сте срещнали вашата душа близнак?
Снимка: istock

В живота си срещаме много и различни хора. С някои толкова се допълваме, че казваме, чете са нашата сродна душа. А дали е възможно да са душата ни близнак?

Коя е сродната душа?

Срещаме нашата сродна душа в човек, с когото се свързваме на по-дълбоко ниво на безусловна любовна основа. С него сме преплетени с любов, а връзката ни е мощна и динамична. Има синхрон, баланс и взаимно уважение. Това носи на двойката красиво усещане. И двамата партньори имат едни и същи мечти, целите им се отразяват като в огледало една в друга. Въпреки това, не е задължително сродна душа да ви е любовен партньор, а може да се окаже роднина, приятел.

Коя е душата близнак?

При нея нивата на интензивност са на много по-дълбоко ниво. Има усещане за изключително познаване на другия, синхрон и доверие, както на физическо, така и на емоционално ниво. Понякога партньорите дори нямат обяснение за тази силна свързаност.

Взаимодействието с душата близнак е като между два пламъка и може да бъде изключително интензивно и мощно, толкова, че да не се получи романтична връзка, а да има оттегляне. Душите близнаци гравитират една към друга с голямо въздействие и интензивност, усещайки взаимно аурата и атмосферата си. Понякога дори споделят едни и същи сънища и вътрешно говорят през сърцата си без думи. Те изпитват интензивни емоции и чувства един към друг, отразявайки своите най-съкровени силни и слаби страни.

За душите близнаци се счита, че са две половини на една душа, с нейните силни и слаби страни. И при тях, както при сродните души не е задължително да има любовна връзка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На снимката разпознах душата на Михаела.....ама тая със сродната душа срещу нея, коя е??
4
0
 
6
 
! Отговори
SS преди 2 години
Сега има много повече отколкото е сънувала и в най розовите си сънища.Водил съм я във Виена,Прага,Варшава,Париж,Ню Йорк.Сигурен съм ,че ако и кажа ще дойдеш ли с мен на Северния полюс ще тръгне без да се замисли.Имам почти 27год брак с нея .Но аз умирам.Имам онкологично заболяване.Веднъж ме галеше и плачеше .Мо не ме оставяй,Мо не умирай.Всяка сутрин ме пита какво ми се яде за да ми сготви.Доволен съм от съпругата
3
1
 
5
 
! Отговори
SS преди 2 години
За мене покойният ми чичо казваше.Търколило се гърнето и си намерило похлупака чак в Югоизточна Азия.С жена ми сме на един ум.Аз авантюрист тя също.Тръгна с мен за Европа с две клечки за ориз 10-15 долара и парче хартия с нейната снимка което минаваше за паспорт.Няма да ви разправям какво съм правил по летищата (тогава) за да я кача на самолета. Във Виена и дадох 500US долара и и казах ,че може да мине за бежанка от войната.Тя се разплака .Мо не ме оставяй.Вземи ме със теб.И дойде в Бг-я
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сродната душа с голямо разбиране ти дава в дyпиито.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупости.