7 знака, че връзката ви няма бъдеще

Нямате време един за друг
12
7 знака, че връзката ви няма бъдеще
Снимка: istock

Развитието на всяка връзка обикновено има два възможни изхода – щастлив край или край завинаги. Разбиването на сърцето понякога е неизбежно. Обикновено този нещастен край на любовта е предизвестен с някои предварителни сигнали, които издават, че връзката ви е обречена на провал. Кои са те?

Липса на комуникация

Колкото и клиширано да звучи, комуникацията е ключова за връзката. Ако не общувате честно и открито, а прикривате и премълчавате проблемите си с надеждата те да отминат от само себе си, връзката се влошава още и още с времето.

Липса на секс

Много двойки, които имат проблеми с интимността се самозалъгват, че сексът не е най-важното в една връзка и че любовта им е на по-високо духовно ниво. Това не е вярно. Без секс интимността в духовен смисъл се губи все по-необратимо. Ако няма физическа близост между партньорите, любовта не успява да устои на предизвикателствата.

Ниско самочувствие

Здравата и стабилна връзка е базирана и на самочувствието на двамата партньори. Ако единият има ниско самочувствие, постоянно посочва слабите си места, не се развива и не се усъвършенства, не показва на другия, че има за какво да бъде обичан, любовта и уважението започват да избледняват. Ако не се цените високо сами, партньорът ви също ще спре да ви оценява.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


12
Още по темата: флиртлюбовИнтимно
Още от За да се разбираме
4 навика, които изчерпват нашата енергия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 1 ден
Не се развеждаме по финансови причини, това го има по цял свят. А децата виждат всичко, така е, само че се нуждаят от стабилност. Иначе става " три пъти женен, три пъти развеждан, с по три деца от всяка". Това много ли е възпитателно?!
8
0
 
0
 
! Отговори
Мери преди 1 ден
Всичко написано е вярно, но въпреки това има множество такива връзки.
7
3
 
8
 
! Отговори
Rosso преди 1 ден
Толкова двойки стоят заедно заради хората, а помежду им няма нишо. Заради децата, които уж да не страдали. Това е масовата практика унас. А децата не са слепи. Те не са някакви, бездушни същества, за които е важно да са нахранени и да “виждат”, че сте заедно.Те чувстват, усещат нещата. В България сме страшни консерви в това отношение. Тук може да започнем да си вадим очите, но за пред хората всичко е наред. Големи лицемери. Накрая губят всички.
6
3
 
1
 
! Отговори
не сме зодии преди 1 ден
не сме зодии
5
1
 
1
 
! Отговори
зодии преди 1 ден
Не сме зодии
4
4
 
3
 
! Отговори
Драго преди 1 ден
Никога не съм харесвал секса. Крайно неприятно към гнусно усещане е, поне за мен. И не искам за нищо на света да ми се случва отново.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
диваци сме
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Много знаеше мише
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Има и още как обичам мацката във бг неапсуждается точка