5 неща, които двойките забравят да правят

Общувайте, като не забравяте и за шегите и закачките
46
5 неща, които двойките забравят да правят
Снимка: istock

Двойките, които имат дълготрайни връзки, често страдат от скука и отдалечаване в емоционален план. Причините са много. Една от най-съществените грешки, която допускат много партньори, е да оставят връзката си на течението. Има неща, които вероятно забравяте, че трябва да правите, когато сте обвързани от дълго време. Ето кои са те и как да направите връзката си отново щастлива и вълнуваща.

Интересувайте се от живота на партньора си без да бъдете прекалено любопитни

Не забравяйте да питате партньора си как е минал денят му, какво е правил с приятели, докато сте били разделени. Внимавайте обаче да не се натрапвате прекалено, за да не изглежда, че водите разследване и му нямате доверие. Проявата на интерес към живота на другия винаги е добър начин да поддържате пламъка на любовта и интереса помежду ви. Този подход е добър и за откриване и решаване на проблеми във връзката. Мълчанието винаги е лош съветник. Липсата на интерес към партньора също.

Разменяйте си подаръци

Размяната на подаръци е начин да поглезите партньора си, да му обърнете специално внимание, да му покажете, че мислите за него и сте избрали нещо, с което да го зарадвате. Не е нужно подаръкът да е скъп. Ценно е вниманието, което показвате чрез него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
зодия преди 2 години
А за тройки те кога?
5
3
 
1
 
! Отговори
.... преди 2 години
obojavam da si bubria samo s liubimia mi goliam bliznak. cialo sukrovi6te e .vseki mig s nego mi e cenen. bih iskala i live....no 4akam . toi mi e obe6tal , i go 4akam ...
4
0
 
0
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии
3
1
 
2
 
! Отговори
орлин преди 2 години
Повечето връзки у нас след по малко от шест месеца се изчерпват и преминават в ранна пенсионерщина. Или късат после или продължават , като се прибавя към скуката скандали надебеляваме, изневери и прекалена тайна мастурбация..
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога гледат повече душевната връзка вместо физическото привличане,понякога забравят да правят секс..
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да имигрират...