6 знака, разкриващи колко ще продължи връзката ви

Когато има истински чувства, влюбеният е ентусиазиран
17 юни 2021 04:00, Михаела Лазарова
9
6 знака, разкриващи колко ще продължи връзката ви
Снимка: istock

Когато влизаме в нова любовна връзка, трябва да знаем своята стойност. Така се предпазваме от това да получаваме по-малко, отколкото заслужаваме. Важно е още в началото на взаимоотношенията да покажем на своята половинка какво е важно за нас, на какво държим. Защото с времето ще видим някои знаци, които ще ни покажат дали връзката ни има потенциал или не. Вижте кои.

Не разговаряте за вашето общо бъдеще

Това е ясен признак, че една връзка няма да се развие във времето. Ако например с партньора си сте вече повече от 12 месеца, но той няма желание да планирате следваща стъпка на вашите взаимоотношения, тогава това е предупредителен знак. За вас е по-добре да не отлагате изясняващите разговори, за да знаете дали има смисъл да оставате в тази връзка.

Само страстта ви е събрала

Страстта ви е събрала като двойка, но какво се случва, когато тя намалее? Ако връзката ви се основава само на физическото привличане, а няма доверие, грижа, споделеност и т. н., то такъв тип взаимоотношения не продължават дълго.

Липсва откритост помежду ви

В една връзка, която има потенциал да се развие в зряла, партньорите са отворени един към друг поради нивото на тяхната близост. Според психолога Антонио Борело, криенето на чувствата, емоциите, на проблемите, обикновено се случва, защото и нямаме доверие. Възможно е също така някой от двамата партньори да прави неща, които не са съвместими с разбиранията на другия.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

9
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Лъв Искаш да кажеш, че когато има прайд ти ходиш там на лов, но после се връщаш при лъвиците. Ти бисексуален ли си, бре?
7
1
 
1
 
! Отговори
моногамен преди 1 месец
не харесвам разнообразието моногамен лъв щастливо женен не ми се занимава с други не мисля за развод не ми идва наум да се развеждам щастлив съм
6
1
 
1
 
! Отговори
Лъв преди 1 месец
ходят къде ходят и лъвовете се връщат от лов в прайда ако лъвиците не се съюзат и изгонят лъвовете
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
затова от клон на клон да поддържаме страстта и любовта да не си играем на женитби и разводи,ами винаги желани и обичани шегувам се
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ми хубаво е да се събудиш сутрин и да вземе да драснеш нищо просто така, да си запълниш карето, за локумалиса, я за връзките я за маските
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спре ли да му става и да си иска, значи не още много :D
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Със вас ли трябва да обсъждаме нашето бъдеще да бием тъпан вай яй яй Бла Бла
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най ми харесват такива статии - начи ако знаеш колко щяла била да продължи е ясно, че е по-добре въобще да не започва.