Седмичен любовен хороскоп за 21 - 27 юни

Какво ви очаква в любовта според зодията
21 юни 2021 11:20, Илияна Николова
1
Седмичен любовен хороскоп за 21 - 27 юни
Снимка: istock

Последните дни на юни ще са интензивни в любовен план, донякъде и малко драматични. Ще искаме да се забавляваме, но и ще търсим отговори на въпроси. Пълнолунието, което ни очаква също ще окаже влияние върху любовта. Повече за вашата зодия, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg.

Овен
 
Тази седмица Венера се премества в знака на Лъв и вашия 5-и дом на удоволствието и романтиката и ако сте необвързани, определено няма да скучаете. Това е едно от най-благоприятните разположения, които помагат за създаването на нова любов. За обвързаните Овни това също е много плодороден период. Ще имате прекрасни мигове с любимия човек, а някои от вас може да започнат с плановете за бебе.
 
Дева
 
Ако сте самотни, последните дни на юни могат да се окажат период за нова любовна връзка. В случай, че се срещате с някого, връзката може да вземе основен обрат, заради пълнолунието тази седмица. Някои от вас може да задълбочат взаимоотношенията. Други може да се откажат от такива с хора, за които усещат, че не са подходящи за тях. За обвързаните Деви са възможни обърквания с партньора. Добрата комуникация е ключова.
 
Стрелец
 
Емоционална седмица за Стрелците или поне за част от вас. Ще търсите отговори, които може да не ви харесат и това да доведе до гняв към самите вас. Може би прикривате част от вашите емоции свързани с някакво минало или настоящо разочарование в любовта. Не бива и да манипулирате ситуацията, за да накарате някой да изпитва по-силни емоции към вас. Запитайте се къде сте се жертвали или в настоящето, или в миналото – дори ако всичко е било в името на любовта и сигурността. Въпроси, които изискват вашето внимание.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии!