Новолуние в Рак - можем да променяме

Влиянието на новолунието продължава четири седмици
1
Новолуние в Рак - можем да променяме
Снимка: istock

На 10 юли ни очаква новолуние в знака на Рак. Знак, който е чувствителен, интуитивен, грижовен. Тази енергия ще ни накара да изследваме своите партньорства, особено любовните. Тези, които не са особено изразителни в чувствата си, сега може да разкрият тази своя страна. „Новолунията са месечно енергийно нулиране.“, споделя астрологът Райън Маркуард. Енергията на Рака ни влияе да погледнем как даваме приоритет на домашния си живот и се грижим за себе си.

Юлското новолуние е идеалната възможност да определим намеренията си около това как да започнем нова глава в живота си. Какви енергии искаме да призовем? Как искаме да се ориентираме в новото, за което мечтаем?

Това космическо събитие ще ни ориентира по кой път да поемем. Ракът е състрадателен и възпитателен, но също така безстрашно лоялен и защитен. Твърдата му външна обвивка представлява способността му да защитава не само себе си, но и тези, които обича.

Също така носи дома на гърба си, което пък представлява желанието му винаги да се чувства в безопасност. Енергията на това новолуние ще ни насочи да мислим в посока как ние да се почувстваме по-сигурни там, където се намираме. Ще търсим вътрешен мир, любов. Важно е да бъдем нежни към себе си, да отстояваме себе си, да поставяме граници.

Новолунието в Рак прави положителна връзка с Уран. Така че духовното значение на астрологията на това новолуние е свързано с положителна промяна, свобода, вълнение и по-високо самосъзнание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии