15 проблема, които влошават любовта

Имате противоположни схващания за парите и прекарването на времето
18 юли 2021 10:55, Михаела Лазарова
17
15 проблема, които влошават любовта
Снимка: istock

Няма връзка без проблеми. Дори в най-безоблачните отношения се появяват поводи за раздор, малък или голям. Някои проблеми дори се появяват още в самото начало на връзката. Незначителните от тях се преодоляват лесно с комуникация, постоянство и взаимна работа. Но има и такива, които не само не се оправят, но и обикновено се задълбочават с времето, превръщайки се в сериозна пречка за доброто развитие на връзката.

Кои са малките проблеми в началото на връзката, които стават големи с времето?

1. Не общувате ефективно. Комуникацията ви не е откровена, не е пълноценна. Всеки настоява за своето мнение. Не успявате да намерите консенсус, а оставяте спора просто да затихне, без да сте взели решение за приключването му.

2. Единият от вас е изневерил. Ако това се случва в началото на връзката, това определено не е добър знак за развитието ѝ. Дори не сте имали време да се наситите и да стигнете до недостатъците на другия, за да отидете до изневяра, а сте допуснали тя да се случи в началото на връзката ви.

3. Хващате партньора си в лъжа. Ако това се случва в началото на връзката ви, какво остава за по-нататък.

4. Партньорът ви е контролиращ. Щом проявява тази своя страна от самото начало, бъдете сигурни, че проблемът със свободата ви ще се задълбочи.

5. Имате противоположни схващания за парите и прекарването на времето. Как ще се разбирате занапред, ако имате тотално различни представи за живота като цяло, а парите и прекарването на времето са две фундаментални части от ежедневния живот.

6. Единият има проблем с алкохола. Тук няма нужда от допълнителни обяснения, защото е ясно с какво вероятно ще се сблъскате в бъдеще.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
пенека преди 2 години
Това са приятелски реплики между деца. Дядовците пак се впрегнаха и си показаха мръсните зъби.
10
0
 
2
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 2 години
Брей, Роко сифреди бил латентен гей. Ти да видиш.
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 10Щом иска "отзад" значи е латентен гей. Не ви трябва такъв. Има и други мъже - не са се свършили. Оставяте го, той все някога ще намери себе си и ще разбере любовта си към различните дупки.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И още един - той иска отзад, вие не и не можете да намерите решение.
7
4
 
8
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Има три основни прублема,Нимой дъ готвите,не прайте убави бибитки,не пускате отзад ! Ама вашта приятелка ги мой тия неща. После я обвиняате ,че ви краднала гаджето.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
7. И двамата имат проблем с алкохола - намерили сте си сродната си душа!
5
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 3В наше време всички работят и изкарват пари. Голяма част от жените изкарват повече от мъжа до тях. Не може да искаш да имаш някой, който ходи по 8-9 ч на работа, после чисти, готви, гледа дете, накрая прави секс с теб да изглежда като фитнес модел. Нормално е човек да е уморен след работа и да няма време да поддържа идеална форма. Ако основната ти работа е да хубавееш и да се размотаваш по фитнеси и спа е едно, а съвсем друго да бачкаш като изоглав на работа и в къщи от сутрин до вечер.
4
1
 
12
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Глейте ся, квото и да си говорим, то не е за любов;))) Лчбовта е много остаряла категория в западно цивилизационният модел. Това понятие "Любов" беше в своят идеалистичен вариант, по наше време и то тогава също бе доста ограничено като разпространение, но все още го имаше. Демокрадската, еуропска система го девалвира напълни и вече следващите поколения, започнаха да разбират мъжът като банкомат или като изпълнител на желанията на жената, а мъжът не е нито едното, нито другото;)))
3
4
 
13
 
! Отговори
Rosso преди 2 години
Такива като ги усетя и бягам с 200. Да й отделяш време все едно си безработен, да изкарваш парите на Безос, да я оправяш като в прно, да внимаваш в етикета, все едно си на аудиенция при кралицата, каквото кажеш да се използва скоро срещу теб. В същото време тя се разпуснала, гони сто кила, вкъщи прилича на ***, а тя е все изморена и намръщена. Това малко като контрапункт на статиите, в които винаги той е много лош и несправедлив. Хубав уикенд.
2
4
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
А езикът за какво служи на човека?!
1
4
 
1
 
! Отговори
Най-гомелият е преди 2 години
Ако самолета не Излита!