10 неща, без които връзката не може да бъде стабилна

Доверието е много важно за стабилната връзка
30 юли 2021 22:25, Михаела Лазарова
7
10 неща, без които връзката не може да бъде стабилна
Снимка: Istock

Стабилната връзка е мечта за много хора. Тя се познава по някои характеристики, които подсказват, че основата ѝ е здрава и неразрушима. Стабилна връзка се гради върху стълбове, които да я подкрепят и съхраняват.

Всяка връзка има проблеми, възходи и падения. Това е нормално и не е повод за притеснение. Онова, което всъщност е наистина важно, е как преминавате през тези трудности и изпитания заедно. Присъствието на проблемите е неизбежно, но справянето с тях всеки ден показва какъв екип сте.

Кои са 10-те стълба на стабилната и здрава връзка?

1. Можете да бъдете себе си.

Ако партньорът ви приема такива, каквито сте, това личи в отношението му към вас, а то ви кара да се държите напълно естествено, без да позирате и да играете роли. Когато човек се чувства добре в кожата си и в компанията на половинката си, той развива пълния си потенциал като партньор. Хората, които се приемат такива, каквито са във връзката и в живота си, се радват на щастие и дълготрайни връзки.

2. Вие сте най-добри приятели.

Приятелството във връзката е част от рецептата за успех. То е нужна съставка наред със сексуалното привличане, доверието, добрата комуникация. Романтичната връзка се нуждае от приятелство, което да я подкрепя.

3. Усещате комфорт, когато сте близо до партньора си.

Спокойствието и комфортът са много важни стълбове за връзката. Без тях успехът и дълготрайността ѝ са немислими.

4. Повече си приличате, отколкото се различавате.

Не е нужно да сте идентични като близнаци. За успешната връзка е важно да се допълвате по най-важните въпроси. Останалите различия са въпрос на приемане и компромис. А и те са вкусът на всяка връзка. Ако сте твърде еднакви, къде би останала изненадата от реакциите и мислите на другия?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


7
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Бръм преди 1 месец
В една връзка ключов е сексът, ако няма химия, ако няма привличане, ако няма страст - такава връзка лесно се разпада.
4
0
 
2
 
! Отговори
Да бе преди 1 месец
До Най-важното 1Мъж, който разчита на моите пари, е мишка. Парите трябва да се изкарват заедно. Дали жената ще участва в общ бизнес с мъжа си или ще бъде нает работник някъде, е без значение. Важното е едно - мъжът да се държи като мъж, тоест да може да взема решения. Мъж, който тича при фустата на жена си, когато нещо се оплеска, е ####. Да търси съвет е добре, но да чака от нея да измисли решение на проблема - това му #### @@@@@@@ на цялата мъжественост.
3
5
 
3
 
! Отговори
Най-важното 1 преди 1 месец
Номер едно това са ПАРИТЕ !!! Ако ги няма нищо не става и с нищо не може да се компенсира липсата или недостига им. Това е златно правило за всяка жена. Обаче е добре и мъжете и те да станат претенциозни към жените освен за секс да стават да имат стабилен доход жените, като доход и пари без да се броят парите заграбени от други мъже, а спечелени от самата жена собствени пари, а не чужди.
2
1
 
2
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Мише, ти си описала условията, при които двама човека могат да бъдат приятели. Условия No 6 и No 8 - този до вас при прави добър човек, той самият също е добър човек - в реалността звучат по друг начин - той приема и одобрява основните черти на характера ви, вие също одобрявате и приемате неговия характер. За да има любовна връзка обаче е нужно е физическо привличане, поне от страна на единия. Другият може да се преструва, ако е меркантилен и вижда ползи за себе си в тази връзка.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Връзка без френска, не е стабилна..