Загиналият Антон Петров - Хамстера с дълго досие, кой е той?

Свързван е с делата "Наглите", "Октопод", както и с трафик на хора
183

Антон Петров-Хамстера загина при инцидент в Рила снощи, след като джипът му се е обърнал по време на офроуд каране и е паднал в пропаст.

Кой е Хамстера?

Антон Петров е знакова фигура в криминалния свят през последните няколко години. Собственик е на няколко фирми. Той беше сред задържаните от групата за отвличания "Наглите", като беше спряган като един от лидерите ѝ, но така и не бе предаден на съд за похищенията. Сочен е за приближен на бившия съветник на ДАНС Алексей Петров. Беше и сред подсъдимите по делото "Октопод", но преди две седмици беше оневинен, разказва Bulgaria ON AIR.

Всичко започна на 10 февруари 2010 г., когато МВР и прокуратурата обявиха, че е в ход акция "Октопод" и зрелищно арестуваха Алексей Петров, Антон Петров, Марчело Джотолов и други.

Още по темата
Те бяха обвинени като банда за рекет и изнудвания. Делото първо се гледаше в Софийския градски съд, но съдия Румяна Ченалова, която го водеше, беше уволнена. Затова процесът започна наново в Спецсъда.

Междувременно Антон Петров беше задържан през 2012 г. и като член на банда, предлагала елитни манекенки като проститутки. Името му се свързва и с групата за мокри поръчки "Килърите 2". Сред ръководителите ѝ е и неговият бодигард по това време Мартин Антов. В последните години Антон Петров е собственик на няколко фирми. Известен е в родния си град Рила, където има голяма къща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още по темата: Антон Петров - Хамстера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
41
 
! Отговори
Боб преди 2 години
Бил крими, бил такъв, бил черен пък на свобода кара джипка. Това е България!
63
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този човек беше известен като Съпругът на Кристиян Вагинина от БСП.
62
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой, кой - герой на демократичното развитие на България. Плод на любовта на атлантика Соломон Паси с архитекта на прехода Андрей Луканов.
61
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един свидетел по бъдещите дела по-малко.Чудно ми е,как още Борсов не се е произнесъл по случая.Явно мълчанието му означява гузност.Верояно елитните ,"манекенки" са му били доставяни направо в спалнята от хамстера.Кой е следващия се пита в задачката.По негово време един ги разраваше с булдозер.
60
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрогата и наследствената обремененост не прощават!
59
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лидерът на управляващата партия в Украйна, Давид Арахамия, предложи идея, за което киевските политици са мислили от отдавна, но се страхуваха да изговарят. "Ние бихме могли да изнудваме целия свят и те биха ни дали пари", каза съюзникът на президента по телевизията, казвайки, че Киев напразно се е отървал от съветския ядрен арсенал.
58
4
 
48
 
! Отговори
SS преди 2 години
Разберете бе,ако населението имаше оръжие,нямаше да има мутри и бухалки ! Затова населението се държи в страх и бедност за да бъде скубано по лесно.
57
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Исландия - прехвалената отличничка - при 90% ваксинирани въвеждат нов локдаун за всички ключително и ваксинирани. Правителството планира 15 годишен локдаун и ваксиниране всяка година.
56
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За първи и последен път го чувам тоя никаквец. Все пак "амин!"
55
4
 
9
 
! Отговори
Герб завинаги преди 2 години
Тежка загуба
54
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми така е. Ако се беше качил на Рила с колело, сега щеше да е жив, ама нали трябва да тежкареем, та качваме Рила с джипа.
53
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С гн Борисов напред
52
0
 
21
 
! Отговори
Чистача преди 2 години
Дълго досие , цветен некролог , черно фередже .
51
4
 
19
 
! Отговори
Съседка преди 2 години
Добро момче беше. Винаги поздравяваше.
50
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убав човек е бил.. ама ето ! Конец.
49
2
 
17
 
! Отговори
Ooopc преди 2 години
!!!!!Не е тази статия мястото, но не дават възможност да коментирам под платените ,,статии" рекламиращи забранените в много страни реклами на компании за залагания!! Нямате ли Днес Бг малко достойнство и да правите пари от тези мошеници които правят луди пари от пристрастяваниата и нещастията на хората!!!!!!!
48
4
 
4
 
! Отговори
да де преди 2 години
COVID прощава,но ваксините срещу COVID не!
47
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Останали са им от Борисовите пари...
46
1
 
8
 
! Отговори
СМС...SMS... преди 2 години
Дявол прати го нощес.
45
2
 
6
 
! Отговори
Ами,да.... преди 2 години
....следват ГАЛЕВИТЕ.. и Черепа.../..Те нали си ходят на гости../.