Седмичен любовен хороскоп за 30 август - 5 септември

Какво ви очаква в любовта според зодията
Обновена: 30 авг 2021 10:11 | 30 авг 2021 09:48, Илияна Николова
2
Седмичен любовен хороскоп за 30 август - 5 септември
Снимка: istock

Първите дни на новия месец няма да бъдат особено хармонични за любовта. Марс и Нептун може да доведат до обърквания, фантазии, които няма да се осъществят. Не са изключени моменти на ревност, притежание, опит за контрол на половинката. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg.

 
Лъв
 
Очаквайте силен фокус върху комуникацията тази седмица, Лъвове. Любовните въпроси може да станат малко трудни, когато Венера и Плутон се срещнат. Ако не се чувствате оценени от половинката си, недоволството ви може да се прояви по пасивно-агресивен начин. Необвързаните Лъвове ще имат добри предпоставки за флирт, но запознанства.

Водолей 
 
Обвързаните представители на зодия Водолей ще имат желание за романтика, но финансови въпроси може да доведат до разногласия с любимия човек. Любимият човек може да ви обвини, че сте злоупотребили по някакъв начин с парите и това разбира се да доведе до сериозен спор. Може би е станало някакво недоразумение и то двете страни. Изяснете си всичко. Необвързаните може да изпитат някакво любовно разочарование, но въпреки това не бива да се поддават на негативните емоции.
 
Близнаци
 
Близнаци, любовта е в ума ви! Вашата управляваща планета Меркурий ще се премести във вашия романтичен сектор, напомняйки ви за минали, настоящи и бъдещи любовни сценарии.  Какво се обърка в миналите ви любовни връзки? Опитайте да анализирате, за да сте сигурни, че няма да направите една и съща грешка два пъти. Разговорите с половинката ви или някого, когото харесвате ще ви носят удовлетворение. Ще се наслаждавате на компанията си, ще флиртувате, ще се преоткривате.
 
Везни 
 
Комуникацията в първите дни на септември определено ще върви гладко. Всичко това ще се случи благодарение на Меркурий - планетата на мисълта и разума, който се премества във вашия знак. Не само, че имате самочувствието да изкажете мнението си, ще откриете, че това, което казвате, може наистина да добави истинска стойност към вашите взаимоотношения. И вие ще се чувствате прекрасно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка може да му сготви мусака. Бъди различна, свари му ракия!
1
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
nema dert vece ima druga polvinka pojelavam im stastiee