10 начина да промените живота си

За повече щастие
10
10 начина да промените живота си
Снимка: Istock

Не е нужно задължително да не харесвате живота си, за да го промените. Промяната е нещо хубаво. Тя ви предизвиква да надскачате себе си всеки път, когато се изправите пред нея. Промяната е начин да стимулирате изграждането си като личност, да постигнете повече, да научавате повече за себе си и за живота, да надграждате във всеки смисъл.

Ако пък отдавна се чувствате в застой, промяната е нещото, от което задължително имате нужда. Тя обаче не идва сама. Понякога е нужно да вземете решение и да действате. За да се случи нещо ново в живота ви трябва и вие да се задействате. Ако си стоите и правите едни и същи неща всеки ден, няма как да очаквате промяна. Тя е активно действие и започва най-вече от вас и съзнателните избори, които правите всеки ден.

Кои са решенията, които трябва да вземете и които ще ви помогнат да промените живота си?

1. Искайте обратна връзка само от хора, на които можете да се доверите.

2. Правете това, което обичате и го правете добре. Влагайте страст и не се страхувайте от провал. Знайте, че той може да се появи винаги, но това не трябва да ви спира.

3. Пуснете онова, което не можете да задържите. Не хабете излишни усилия. Онова, което е предназначено за вас ще дойде само́.

4. Спрете да се оплаквате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още от За да се разбираме
Защо е трудно да имаш връзка с нарцистична личност
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
упех преди 2 седмици
Свалихме Борисов дойде Радев намалиха ми пенсията пускам това което не мога да задържа но то не излиза не се оплаквам защото няма кой да ме чуе само махнете тези некадърни политици спрете всички медии за месец
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Засилете се и се шибнете в стената.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
пратете страшно писмо на самоопределил, самоповярвал и самоназначил се комунист (държавник) и бързо ще ви се завърти света, защото те има какво да крият
3
4
 
4
 
! Отговори
SS преди 2 седмици
Ако,спечелите джакпота от тотото положително ще промените начина си на живот ! Но продължите ли да стоите в България и да работите за някой за 1000--1200 лева ( някой и за по малко) ще си останете бедни и нещастни цял живот и вие и децата ви !
2
3
 
5
 
! Отговори
Alex преди 2 седмици
Спрете да пиете.
1
5
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 седмици
1. ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ И ФИНАНСОВИЯ ИЗЕДНИК БОРИСОВ АКО ИСКАТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ КЪМ ПО-ЧОВЕЧНО