6 причини мъжете да не са привлечени към вас

Не полагате усилия да изглеждате привлекателно
10 сеп 2021 23:00, Михаела Лазарова
84
6 причини мъжете да не са привлечени към вас
Снимка: Istock

Ако скоро не сте имали любовна връзка, но имате такова желание, вероятно се питате какъв е проблемът. Какво може да ви направи непривлекателна за един мъж, след първи срещи, начало на нещо ново помежду ви или дори не се стига до среща. Когато изживяваме предишната си връзка и ако тя не е приключила добре за нас, то ние се затваряме за любовта. Излъчваме, че не търсим нов партньор, дори да е обратното.

Вижте още няколко вероятни причини мъжете да не са привлечени към вас.

Твърде много хленчите

Това е особено дразнещо за мъжете. До някаква степен това е приемливо за представителите на силния пол. Но тъй като понякога действията им са неприемливи за дамите, те започват да хленчат, а това е моментът, в който той може да се отдръпне от вас.

Твърде голямо его

Още една причина мъжете да не са привлечени към вас или поне не задълго е нарцистичното ви поведение. Никой мъж не би приел жена за партньорка, която е високомерна, обсебена от себе си и своите нужди. Такива жени обикновено са егоистични.

Споменавате бившия си в разговори

Това е нещо, което може мигновено да ви направи нежелана за един мъж. Разказите за бившия, особено ако в тона ви се долавя съжаление, че не сте заедно вече са отблъскващи. Ако вече се намирате във връзка, всяко сравнение с предишния ви партньор, което поставя в неизгодна позиция настоящия ви, би подействало отдалечаващо от вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
4
 
! Отговори
хатака преди 2 години
- Скъпи, дай ми пари...- И ти ли си корумпирана ***!?
57
5
 
7
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Истината е, че съвременните женички станаха претенциозни кифли, на които всеки им пречи, най-вече децата, за да си развяват байряка по кафенца, молове, плажчета и планини. Децата биха им и нарушили фигурката, сакън. Те си мислят, че това е свобода и независимост и не осъзнават , че е просто един западен лайф стайл, на който подражават като поредните безхарактерни д3били. Добре , че техните майки не са като тях, че иначе нямаше да ги има. Мъжете сме същите пеомити д3били, но не чак такива....
56
9
 
3
 
! Отговори
старата мома преди 2 години
Хъм,мен пък мъжете винаги са ме харесвали, обаче аз нещо така и не можах да се" настроя" да да се съобразявам и да завися от някого. Уникално е усешщането да си свободен и никой да не ти се бърка. Децата също са доста гнусни и пищяши неща...въобще не ми го побира ума как съзнателно ще си го причиниш това...
55
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм излязъл, за мен не се тревожи, около мен 0-ли няма, аз се обграждам с хора с акъл и умения. Какво казваш ти и с какъв тон, за мен е без никакво значение, защото мнението ти не значи нищо. Жени на живо виждам всеки ден именно затова преценката ми е адекватна, за разлика от твоя тралала свят, където има кой да те носи на гръб и да ти носи вместо тебе отговорността.
54
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти како, не си в състояние да преценяваш, който и да е било, защото акъла ти и житеския ти опит не стига за това, природата ти е да те носи обществото на гръб и нищо не си отгледала, защото си 0, единствената полза от тебе е да износиш плод, което ти и без това не правиш. Ако нещо си е отгледала, то е заради глупчото, който те е взел за жена и да те носи на гръб.
53
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 55 Чакай да навършиш 60, опитната, за да прецениш дали ше искаш второ дете ахахахахах.Добре че пра бабите и дядовците ни не са чакали като теб, че щяхме да сме изчезнали векове по-рано. Ше ви чака някой вас легнали тодорки, света вакум не търпи, отивате си безвъзвратно, а по-плодовити жени ще ви сменят.
52
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ako ne pravish barduci sushto e osnovna.i da v zapadna evropa sa mi otkazvali ili sa praveli nekvi skapani narochno v nachaloto da te zalujat.emi nema kak da ostane muj s takiva jeni
51
5
 
5
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Тукъ разни недок-латени фафли *** трият щот имаам най могу лайкове и казувам истината.От мен дъ знайти Няаа по лошу от стара мома,или разведена ,вече 3-5 употреба с голема уста и могу претенции кадя едно копче нимой дъ зашие.
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За всеки влак си има пътници,това доказва че не всеки може да има партньор който му е по вкуса,а какво е кажувал онзи отгоре!!
49
1
 
7
 
! Отговори
Бочо преди 2 години
За всеки влак си има пътници. Не мразете ближния и качеството на живота ви ще се повиши драстично. Живи и здрави!
48
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше една дето като тръгнахме и се хвалеше " С бившия сме пробвали всичко в секса" и на втория път в кревата като я изръчках отзад и :" ама не, то там не съм , ох само мъничко че боли" източих и се на нянките и направо остана в шок. Да видиш как спря да ми дудне , ме с бившия туй, че онуй.,
47
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Това, че на 34г сестра ти не е омъжена, не значи че няма да срещне някой" - Че кой иска да се обвързва със стара кокошка на 34г с пресъхнали яйчници освен някой абсолютен *** ахахахаххаха. Сестрата на тая е изпуснала влака отдавна
46
8
 
2
 
! Отговори
До 51 преди 2 години
"добре че намерих един от малкото останали читави". Засега. Към ей тоя момент. При първата по-млада, която му даде сигнал, че може да я има, ТИ изгаряш като факла! Въобразявайте си още, че държим на вас и така ще е завинаги, много е полезно за избягване на безпокойството!
45
1
 
2
 
! Отговори
До 58 преди 2 години
Ако искаш да имаш нещо което не ти е заложено в наталната карта ще трябва да положиш двойно повече усилия за да го постигнеш,закона за най малкото съпротивление е пълен мит,получаваш лесно само това което ти е по съдба!!
44
0
 
2
 
! Отговори
До Астролога преди 2 години
Астрологията показва но не определя нещата.
43
0
 
4
 
! Отговори
Соня преди 2 години
Големи глупости.
42
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От астрологията зависи кой от кой ще бъде привлечен,затова се замислете преди да чествате рожденните си дни,ако сте изтеглили черния Петър!!
41
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъжете в коментарите са виждали жена само на снимка, смятам аз. Искат да не е имала много преди тях, да не е като "попски ръкав" отдолу, но те самите са мега оборотните, с много бройки и даже и любовници....много мечтае те или моралът ви куца? Мен пък това ме отблъсква в един мъж: комплексите му, простотията му, нечистоплътността му и липсата на достойнство. А днешните мъже сте това. Очаквате много и не предлагате нищо в замяна, добре че намерих един от малкото останали читави :(
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако критикувате мъжа за щяло и нящяло колкото и да сте кракива е много ясно че мъжът няма да е превлечен от вас.
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и лъжата, тя е на 1во място, а женската аудитория им е навик в 70% от изкарания ден да им е преминал в лъжи