По-малко грим, плътни вежди... Как да изглеждате по-млади?

Ето няколко трикове, които ще ви помогнат
18 сеп 2021 23:15, Иванка Гъркова
7
По-малко грим, плътни вежди... Как да изглеждате по-млади?
Снимка: IStockphoto

На никого не е приятно да му кажат, че изглежда доста по-възрастен, отколкото е. Всъщност, от тези коментари се засягат предимно жените, които се опитват да променят своята визия чрез грим, прическа, дрехи и аксесоари. Но понякога те просто не знаят точните бюти трикове, с които да получават комплименти за това колко са младолики.

Няма как да забавим хода на времето, но има случаи, в които повече или неподходящият грим, в комбинация с цвета на боядисване на косата и избора на дрехи състаряват.

Какво да направите, за да изглеждате по-млади?
 
1. Забравете за тежкия грим
 
Има най-различни тенденции за контуриране на лицето, както и разнообразие от видеа и снимки в интернет, от които да получите информация и идеи. Но макар някоя да ви ви изглежда добре на момичето във Facebook, това не означава, че на вас ще ви стои добре. Напротив, по-тежкият, особено опушен грим, може да добави още няколко години върху вашето лице.
 
Ако искате да изглеждате по-свежи и млади, не слагайте прекалено много неща върху лицето. Дори избягвайте поставяне на спирала върху долните мигли (води до бръчки и тъмни кръгове), както и твърде тъмни тонове на сенки за клепачите.
 
Тази есен монохромният грим ще е най-актуален, което означава, че колкото по-близки са сенките, червилото или ружа до тона на кожата ви, толкова по-добре.

2. Не изтънявайте твърде много веждите
 
През последните няколко години тенденцията е веждите да бъдат по-плътни, естествени, дори по-гъсти и леко разрошени или пригладени с гел. Ако сами си скубете космите в тази част на лицето, все пак не прекалявайте.
 
Вместо да изтънявате своите вежди, ги подчертайте с малко грим (на пазара вече има специален за това).
 
3. Извивайте миглите по-често
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И що е нужно да се по-млада?
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 5За са заприличате на силиконова кукла оше на 35г.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С много пари за козметични процедури.
3
0
 
7
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Момичета истината е, че това с гримирането е бабешко и че масово мъжете виждаме жените носещи грим като хора с ниско самочувствие или като леки жени. Пълните джоба на хора, на които не им пука за Вас. Вместо да се гримирате днес седнете да разгледате албуми със стари снимки на Вашите майки и ги вижте как са изглеждали на по 20-30-40 години. Семпло и величествено! Уважавайте себе си и това, което сте!
2
2
 
5
 
! Отговори
Тея преди 2 години
Хайде не ми препоръчвайте тези дебели вежди, който само загрубяват лицето
1
10
 
4
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Ко сте веке стара чанта,макар и лачена,квото и да прайте конкуренцията от младо и свежо ще ви отнесе кът булдозер пътна настилка. Е мой дъ привлечете некой ,ко имате пари ,ама той се жа заглежда младото.