Талисмани за благоденствие за зодия Везни

Носят положителна енергия
11 окт 2021 18:20, Михаела Лазарова
5
Талисмани за благоденствие за зодия Везни
Снимка: Istock

Знакът на Везни е известен като знак на баланс. Родените под тази зодия са дипломатични, харизматични, изключително комуникативни. Лесно се влияят от чуждото мнение. Обичат флирта, красивите неща, лукса, капризни са, не се примиряват с малко.

Трудно се влюбват веднага, трябва им време, за да опознаят партньора си. Като цяло са деликатни в общуването, нуждаят се от постоянно внимание, ухажване. Както останалите зодиакални знаци, така и те имат своите талисмани за късмет.

Започваме с висулка за колие или на ключодържател, обици, в триъгълна форма. Триъгълниците се считат за значими и носещи късмет в много култури. Според някои древни писания, триъгълниците представят цикъла на раждане, смърт и връзката ни с Вселената. Този талисман внася стабилност и баланс в живота на Везните и им помага да намерят баланс във всяка ситуация, да са безпристрастни.

Фигурка във формата на пирамида. Тя е символ на духовно издигане, възвисяване и властта на живота над смъртта. В много случаи те могат да бъдат представени и с обърнати нагоре или надолу триъгълници.

Ако сте си планирали екскурзия до Египет, може да си купите фигурка на пирамида и оттам. За египтяните пирамидите символизират съществуването и те се издигат от водите към Слънцето и боговете и неслучайно фараоните са искали да бъдат погребвани в тези храмове.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Китайският зодиак е по интересен - плъхове кучета змии прасета...
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените везна са ялови в секса..
1
0
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Талисман кюлче златна пирамида :)))