Кои са 10-те личностни качества, които притежава идеалният партньор

Връзката е нещо много повече от любов, страст и привличане
28 ное 2021 11:45, Михаела Лазарова
11
Кои са 10-те личностни качества, които притежава идеалният партньор
Снимка: Istock

В търсенето на любовта преминаваме през всякакви връзки. Ако все още сте в търсене, значи сте преминали през не една и две неуспешни връзки. Вероятно те са ви показали кои черти от характера на партньора са ценни за вас и кои ви отблъскват. Хубавото на лошия опит е, че ни учи да бъдем по-прецизни в избора си, да сме по-наясно с това какво искаме от партньора и връзката си. Колкото повече грешни избори правим, колкото повече провали в любовта претърпяваме, толкова по-силни и осъзнати ставаме в бъдещите си избори.

Когато търсите партньор за следващата си връзка, вече ще сте наясно с това какви черти от характера му ще са ви важни. Опитът ще ви е научил да следвате не само сърцето, но и разума си и да прочитате жестовете отвъд думите – да виждате личностните качества на човека, с когото се срещате.

Добрите партньори притежават някои ценни качества, които биха били истински важни за една хармонична и щастлива връзка.

Кои са 10-те личностни качества, които притежава идеалният партньор?

1. Почтеност.

Как бихте имали истинска връзка, базирана на доверие, ако виждате колко непочтен е партньорът ви. Почтеността в отношенията и извън тях говори много за личността на човека, с когото сте. Ако забелязвате, че той се отнася почтено към хората в живота си, дори да не са му близки, това е добър знак. Ако подхожда с почтеност в работата си, това също е сигнал за честност, която вероятно ще бъде пренесена и в отношенията във връзката ви.

2. Последователност.

Последователността е ценно качество у един партньор, защото тя дава надеждност. Винаги можете да разчитате на такъв човек, защото знаете, че ще удържи на казаната дума и даденото обещание.

3. Грижа.

Връзката е нещо много повече от любов, страст и привличане. С развитието и задълбочаването ѝ се развива и нуждата от това да се грижим за партньора си. Това е един от начините да изразим любовта си. Ако усещате, че партньорът ви го е грижа за вас, това е много добър знак за това каква личност притежава.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Идеален" партньор има само в сънищата.
5
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
aii da ti izyam sladkite ysnicki med ti kape ot ystata ponyakoga celuvki
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До И още: на последно място са приятели и съюзници, на първо място са използвачки и използвачи. Жените използват мъжа за пари, мъжете използват жената за секс.
3
1
 
7
 
! Отговори
И още преди 1 месец
11. Самостоятелно жилище (ако ти нямаш такова) или възможност с обединени усилия да плащате наем; 12. Способност да държи м..а..й..ка си настрана от семейството ви, което не означава да я изолира като чужда или да я обижда, просто трябва да е добър дипломат и да не допусне свекърва/тъща да ви вгорчава живота; 13. Да сте на едно мнение по въпроса за децата - да имате такива или не, колко броя да бъдат, как да ги отглеждате; 14. И да не забравя, че съпрузите са на първо място приятели и съюзници.
2
2
 
7
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Долари и марки за другото има комшия :)))
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако е мъж, десетте качества са: пари, пари, пари, пари, пари, пари ,пари, пари, пари, пари! Ако е жена: красота, красота, красота, красота, красота, красота, красота, красота, красота, красота. Ясно като бял ден! Не си правете труда да пишете цели статии с измишльотини.