10 знака, че той е емоционално интелигентен мъж

Не търси постоянно признание от другите колко е невероятен
30 ное 2021 18:55, Михаела Лазарова
5
10 знака, че той е емоционално интелигентен мъж
Снимка: Istock

В общуването ни с хората понякога може да се окаже трудно да срещнеш емоционално интелигентна личност. В любовта да намериш такъв партньор или ние самите да бъдем такива, също може да се окаже нелесна задача. Може би няма жена, която да не иска до себе си мъж, който да е емоционално интелигентен. Такива мъже се отличават явно от другите. Как да разберете дали човекът до вас е такъв? Вижте 10 признака.

1. Милото му поведение е истинско. Трябва ви разбира се време, за да го разберете, но ако той е мил с вас и показва, че не иска нищо в замяна, има голяма вероятност да е емоционално интелигентен.

2. Не злоупотребява с вашата връзка. Това е един от най-очевидните признаци, че мъжът до вас е емоционално интелигентен. Мъжете, които злоупотребяват с половинката си, не оценяват нито нея, нито връзката, обикновено не са емоционално интелигентни.

10 личностни черти на идеалния партньор

3. Споделя с вас, когато се чувства притеснен, без значение дали става въпрос за личен проблем или има нещо свързано с взаимоотношенията ви, което го смущава.

4. Поведението му показва, че е мъж, който няма ниско самочувствие, но същевременно не се държи властно с вас. Това е много важно и е показател, особено ако той успява да ви накара да го уважавате, без да се налага да си играе с чувствата ви, без да всява страх във вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


5
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
Вмиционално интелигентният мъж кара жената да мисли всички тези префинени тъпотии за верни, докато я шие барабар с макарите.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Виждам, че 1 и 2 са от дембелите, които нямат чувства, а се интересуват само как да изкарат два лева. Ха ха ха. Пълно е с такива. Не сте нужни на никой. Аре, сбогом. Ха ха ха.
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да видите само какъв емоционално интелигентен комшия имам точно срещу мойта врата,къде ми идва да им разбия вратата някоя нощ и да ги направя всичките на пилешки хапки в катакомбата вътре!!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
защо самоопределящите се като такива винаги излизат подм.етки и подвластни на чуждото мнение?